Mikortól érdemes triciklit venni a gyereknek? Mire kell figyelni? (tudásbázis)
Értem. Most nézem, októberben írtad, hogy szerette.
Hát, foglamam sincs mennyire bírná.Még csak most lesz ugyan 1 éves, agy egyenlőre csak ülne benne, nem tudna leszállni a leesésgátló miatt.
Bocsi, most egy kicsit lemaradtam :-) Mit gondoljak meg? A triciklit?
Most úgy emlékszem azt írtad, a gyerkőcöd szerette. De visszaolvasok:-)
Hát szerintem gondold meg. Mi kábé egy hétig használtuk, aztán már csak cserének vittük a játszótérre. Az én leánykám rendkívül örökmozgó, és a tricikliről simán leszáll menet közben, ami nem előnyös, ha a dolgunkra megyünk. Azon kívül többektől hallottam, hogy a gyerekek nem tudják normálisan tekerni a triciklit, hanem csak 3 éves kor körül a pótkerekes biciklit. Lehet, hogy nem érdemes újabb 15ezret kiadni rá.
De lehet, hogy nyugodtabb vérmérsékletű gyereknek tényleg előnyös.
Mi egyébként bementünk egy babaáruházba, megnéztünk párat, aztán meg is vettük.
Szia!
Ha olyan beleülős, tolókarosra gondolsz, akkor azt már akár most is vehetsz neki. Ha viszont sima triciklit szeretnél, akkor azt nem érdemes 2-2,5 éves kora előtt venni, mert addig még nem tudja tekerni úgy sem.
Abban egyet értek sesz-szel, hogy a műanyagok nem bírják sokáig, ha lehet fémvázasat vegyetek.
Kislányom másfél éves, a többi gyerektől mindig el akarja venni a triciklijét. Lehet, hogy érdemes venni neki? Meddig fogja tudni használni?
Mennyire lehet ezekkel terepen közlekedni?
További ajánlott fórumok:
- Vallásról - gyereknek; Mikortól? Hogyan?
- Milyen kortól hagyható el a zokni szandálhoz? Mikortól lehet kényelmes a gyereknek?
- Mikortól adhatom a gyereknek forralatlanul a bolti tejcsit?
- Milyen triciklit érdemes venni egy 16 hónaposnak? Mire érdemes figyelni?
- Zsebpénz a gyereknek? Mikortól, mennyi és miért kapja?
- Mikortól adható egy gyereknek mák?