Mikor utalják ki az anyasági támogatást, ha személyesen voltam bent? (tudásbázis)
8. r-iett (válaszként erre: 1. - B1c9497aee)
2013. aug. 4. 12:13
A papírok leadása után 2 héten belül mindig a számlámon volt....A családi pótlékot se húzták el nagyon mert hónap közepe után adtam le mind2szer a papírokat és hónap elején már azt is utalták.
7. ElErIm77
2013. aug. 4. 12:11
nekem 2 hét volt,postán kaptam
6. kitrákotty (válaszként erre: 4. - B1c9497aee)
2013. aug. 4. 11:52
ha ott voltál személyesen, miért nem ott kérdezted meg? :-)
5. ildikek
2013. aug. 4. 11:42
Ismételni tudom magam: egyszeri anyasági támogatás feldolgozási ideje 8 nap, az összes többi ügy feldolgozása (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás(ezt nevezik főállású anyaságinak az ügyfelek) 30 nap. Az egyszeri anyasági támogatás a szülő nőt illeti meg aki terhesgondozáson legalább négy alkalommal részt vett, az ügyfelek ezt az összeget általában hamarabb kapják meg, mivel 8 nap a feldolgozás.
4. b1c9497aee (válaszként erre: 2. - Ildikek)
2013. aug. 4. 11:37
1 szeri anyasági segély és sima segélyt azal egyut utalják?
3. ildikek
2013. aug. 4. 11:34
Az anyasági támogatás feldolgozás 8 nap, az összes többi ügy feldolgozása a ket törvény alapján 30 nap.
2. ildikek
2013. aug. 4. 11:33
Az utalás időpontja nem függ az igénybenyújtás módjától (posta, személyes vagy ügyfélkapu). Most gyermeknevelési támogatás iránti kérelmet nyújtottál be vagy az egyszeri anyasági segélyre irányuló kérelmet?
1. b1c9497aee
2013. aug. 4. 11:27
Mikor utaljaki a kincstár az Anyasági ha személyesen volttam?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy az egyszeri anyasági támogatást mennyi idő alatt szokták utalni?
- Anyasági támogatást mennyi időn belül utalták az igényléstől számítottan?
- Igényelt valaki mostanában anyasági támogatást? Ha igen, mennyi idő múlva utalták?
- Az egyszeri anyasági támogatás az igénylés után mennyi idővel érkezik meg?
- Minden, ami GYES, családi, anyasági támogatás
- Igényelhető anyasági támogatás, ha a baba külföldön született és a terhesgondozáson való részvétel is külföldön történt?