Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sziasztok!
Valahol olvastam,hogy utazási kedvezmény jár,ha aktív korúak ellátását kapom.
Van aki tud erről bővebben infót?
Köszi 🙂
2024. évben az ellátások (ápolási díj, időskorúak járadéka, gyermekek otthongondozási díja, megelőlegezett gyermektartásdíj, foglalkoztatást helyettesítő támogatás, valamint az egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatás) folyósítására utólag, minden hónap 5-éig kerül sor. December hónapban az ellátás 30-áig folyósításra kerül.
Lakcímre történő utalás esetén a Magyar Posta Zrt. eljárásrendje szerint, az utalás napját követő harmadik munkanapon kezdődik meg a kifizetési utalványok kézbesítése.
Bankszámlára történő utalás esetén az utalás napján jóváírásra kerül az ellátás a jogosult folyószámláján.
Az utalás dátuma:
Postai utalás dátuma: 2024.12.18.
Számlás utalás dátuma: 2024.12.18.
Sziasztok,tudja valaki hogy Hajdú Bihar megyében is kifizetik az ünnepek előtt az fht?
Sok megyéről olvastam hogy meg kapják de Hajdú Bihart az nem láttam sehol.hogy itt is ki fizetik vagy nem.
Sziasztok
Az árvaellátás is hamarabb jön..??
Most kapom először úgyhogy nem tudom.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Bacs-kiskun megye
Nekem azt mondták a járási hivatalnal hogy 30adikaig megfog jönni
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?