Mikor rendel Dr. Labossa Gusztáv és van-e nála ultrahang? (tudásbázis kérdés)
11. szomarc
2020. márc. 2. 19:50
Meg tudnád nekem mondani, hogy hol van pontosan a rendelése és be kell jelentkezni előre. Sima nőgyógyászati vizsgálat lenne + cytológia. Árban mennyibe kerül nála? köszi
10. bubiguppi
2019. dec. 22. 14:43
Na közben hozzá járok már,imádom😊
9. bubiguppi
2019. jan. 24. 15:53
Senki?
8. bubiguppi
2019. jan. 21. 20:51
Sziasztok èn várnèk friss tapasztalatokat róla,nagyon nem jó dokihoz tartozom körzetileg terhesgondozás és.Róla egèsz jókat olvastam,van egy szám aminek smsben kell bejelentkezni,azt hívni is lehet?
7. esztibogar
2014. ápr. 4. 13:12
Látom még a kérdésedre nem kaptál választ. Keddenként van a magánrendelése (nagyon sokan vannak). Van ott is ultrahangja, de negy modern találmány, szív hangot tud nézni, meg, hogy hol van a baba egy-egy testrésze. Komolyabb méréseket és a kötelező ultrahang vizsgálatokat a klinikán csinál. Ha még kíváncsi vagy valamire írj.
6. Cucicsillag (válaszként erre: 4. - Bettyke28)
2014. márc. 28. 13:11
Ha mas nem a korhazban tuti tud csinalni uhut is :)
5. bettyke28 (válaszként erre: 3. - Cucicsillag)
2014. márc. 28. 10:42
Én nála szültem a kislányomat,de akkor nem volt fogadott orvosom,csak Ő volt az ügyeletes,de most szeretnék hozzá járni a másodikkal.
4. bettyke28 (válaszként erre: 2. - Aville)
2014. márc. 28. 10:39
Köszönöm a kedves segítséget,de ha találtam volna bármi érdemlegeset,akkor nem kérdeztem volna meg. A rendelése még megvan, de az nincs,hogy van e UH és nekem most az lenne a fontos!
3. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Bettyke28)
2014. márc. 28. 10:37
Nagyon rendes doki! Nekem nem O volt az orvosom, hanem a prof, de ha esetleg mar nem praktizalna, tuti ezt a dokit valasztanam. Nagyon alapos es kedves :)
A rendelesi idot meg nezd meg a neten vagy hivd fel oket.
2. Aville
2014. márc. 28. 10:24
Gugli a barátod...
1. bettyke28
2014. márc. 28. 10:01
Jár valaki közületek Dr Labossa Gusztávhoz? Az lenne a kérdésem, hogy mikor rendel és van e nála ultrahang?
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Szerintetek (is) ciki, ha az ultrahangos vizsgálatra az apuka is eljön?
- Jár valaki Dr. Bagarushoz Veszprémbe?Tud csinálni ultrahangot a maszek rendelésén?
- Magán urológiai rendelésen van ultrahang is?