Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Nem,20-ig iktatniuk kell és ma már 25.van.
Ha ma új számlaszámra kértem, akkor a májusi már oda fog menni, vagy az még nem? Nem tudjátok esetleg, hogy hanyadikáig lehet atallitani?
Most 6 án lesz családi potlèk ha jól tudom. Válaszokat köszönöm
Elsőnek rosszul írtam le,utana javítottam
Nézd meg a Kincstár hivatalos naptárját.Ha nem is hétdőn utalnak,akkor is 6-án kedden lesz a számlán
Nem fogja. Fent van az oldalán a naptár részén az egész éves (még az aug előrehozott is) 5 utal 6 lesz le vehető ☺️
Sziasztok!
Szerintem simán lehet,hogy előbb utalják a csp-t. 5.-én tudnák elutalni,ami 6.-án van számlán és utána még postán. De erről majd csak nem sokkal előtte tesznek ki infót, ha így lesz. És ezt csak gondolom,nincs infóm és nem vagyok biztos benne.
Szia igen lehet én ügyfél kapun kértem rá, következő hónapban már oda is utalt
Bocsi most léptem be revolutra még nem lehet kérni nincs magyar számla szám hozzá :/.
Nem de a magyar közlöny családi pótlékos résznél ha rá keresel a teljes törvényre van neki folytatása is. Valóban hónap 3adik napjáig kell ki utalni nekik de ha az ünnepnapra vagy munkaszüneti napra esik akkor a rá következő munkanapon utalják. Ezért lehet az hogy most 5 utal 6 lesz levehető. Tavaly novemberben is ugyan így volt. Ott se harmadik napig utaltak ha nem csak 4én és 5 volt levehető. Lett erre hozva egy "kis kapu" hogy ja így esik akkor jogukban áll később uralni nem a hónap harmadik napjáig..
Az államkincstár oldalán nem 3.munkanap van irva csak,hogy 3.napjáig el kell utalniuk
Igen,még jó hogy nem 2 hónapot egyben majd júniusba🤔🤔Lassan már örülhetünk, ha kiutalják.
Május 8-án csütörtökön kezdi kézbesíteni a posta .
Most , áprilisban 1-e keddre esett, 4-én , pénteken kezdődött a postai kézbesítés,de jó páran csak hétfőn kapták meg ,azaz 7-én.
Javítottam magam. Lsd lentebb
Mitől lenne május 5. hétfő munkaszüneti nap ?
Május 1 csütörtök
Munka ünnepe, munkaszüneti nap
Május 2 péntek
Áthelyezett pihenő nap
Május 3 szombat
Pihenőnap
Május 4 vasárnap
Munkaszüneti nap
Május 5 hétfő
Munkanap , a hónap első munkanapja
Szia
De ha 5.-én utálnak,akkor mi postán nagyon későn kapnánk🤔
Rosszul mondtam 😃 húsvétnál tartok 😃
Május egy ugye munkaszüneti nap, másodika is.. úgy már kijön a hétfő, igen. Bár évekkel ezelőtt volt már így, akkor előbb kaptuk. Idén nem hiszem, mert nincs erre keretük.
Hétfőn nem utalnak mert munkaszüneti nap.
És a 3.nap az a hétfő.A hétvégét nem számold.Csütőrtök első,péntek 2.nap,hétfő a harmadik.Hétfőn utalnak és kedden levehető.Tehát nem szegnek meg semmit.
Van folytatása is.Olvastad?Nem jelenti h addog meg is kell kapni
(4) A családtámogatási ellátást – az (5) és (6) bekezdésben szabályozott eltéréssel – utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, fizetési számlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
Akkor ezt hogy? ( 5-6) egyszeri anyaságiról rendelkezik.
Sziasztok! Családi lesz hamarabb? 5. az első munkanap :o
Sziasztok páromnak 12 én lejárt a gyes most azt ki utalják hóközi utalással ?
Szia akkor Wise számlára is lehet kérni a családit meg a gyedet is?
További ajánlott fórumok: