Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Postás hozta a gyermekvédelmit.(Pest megye,Tápiószele).
Úgy akartam írni,h most decemberben már nem fogsz kapni,mert november elején már megkaptad az utolsót.
Nem,de már az októberit megkaptuk november elején.
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy október 31től meg szüntették a családi pótlékot így már én nem kapok novemberben ugye?
Baranya megyében megjött már a gyermek védelmi?
Sziasztok ✋
Szeretnék érdeklődni hogy nem tud àrvasàgi ügyben segíteni valaki..??
Le adtam a nyugdíjfolyósítóhoz kb 1 hete a papírokat és pár napra rá jött is pénz de még határozatot semmit nem kaptam.
Meg a pénz 💸 összeg is visszamenőleg 3,5 hónapra tudom több mint a semmi de szerintem kevés..!! Hiába hívom őket telefonon nem érem el őket..!!!
4*72000 Ft-ot kaptam..
A gyerekek apjának nem volt meg a szolgálati idő sajnos..!!!
Így méltányossági àrvasàgit igényeltem.
Plussz az özvegyibe is a méltányosságit..!!
Tudna nekem ebben segíteni valaki..!! Azt nagyon megköszönném. Szép napot.
Sziasztok! Borsod Miskolc ma 14 óra felé hozta a postás a gyermekvédelmit.
Kecskeméten jövőhéten hordja a postás a rendszeres gyermekvédelmi támogatást.
Ez engem is érdekelne többször próbáltam hívni a hivatalt és a postát de vagy nem vették fel vagy foglalt.
Szia
Nem fogsz sajnos,majd csak 2025 agusztusában.
Akinek nincs érvényes határozata aug.1(lehet 31.),annak nem jár.
Sziasztok! Nem tudjátok hogyha most november 4.-től van határozatom a gyermekvédelmire akkor én most meg fogom e kapni?
Sziasztók!
Esetleg tudja valaki mikor várható Kecskeméten a gyermekvédelmi?
Köszönöm!
Az igen még jó hogy rendkívüli mert fontos az embernek... köszönöm szépen a választ Bp.n remélem gyorsabb. Szép napot kívánok
baranyába nem jött még meg postán
Sziasztok! Postán kapott már valaki gyermekvédelmit? Heves megye
Sziasztok. Esetleg tudja valaki hogy a rendkívüli települési támogatás elbírálás után mennyi idő míg utalják? Másnap hogy be adtam ugyfelkapun kaptam is a határozatot rola
Szia
Én november 15.én kérdeztem azóta sem válaszolt senki de kb.hónap vége
Gyermekvédelmi kártyán Pécs
A hét 2.fele.
Mindenhol változó,de hivatalosan 25ig kell mindenkinek megkapnia
Sziasztok!
A gyermekvédelmi mikorra várható?
Köszi a választ előre is
Idén szerintem dec.20 fele.
21 már szombat,23ig meg nem szokták elhúzni.
Sziasztok, érdeklödnék hogy ilyenkor a decemberi utalás hogyan szokott jönni?
Sziasztok
Tudja valaki estleg,hogy a gyermekvédelmit kb.mikor kapjuk?Szabolcs Megye köszi a válaszokat
Szerintem jövő hét szerda fele megkapod
Ügyfélkapun vagy személyesen?
Nekem ügyfélkapun a 3.nap volt a számlámon.
Egyébként 8 nap az átfutási ideje es 1 nap az utalás.Viszont ezt általában mindenki hamar megszokta kapni.
Sziasztok! Ma adtam be a papirokat az egyszeri anyasagi tamogatasra (ami 64 ezer magyarul a szulesi penz) kb Mikor varhatom hogy a szamlamon legyen? Koszonom a valaszokat.
További ajánlott fórumok: