Mikor kezdenek rájönni a babák, hogy jobb lesz az orrszívás után? Tudtok írni kíméletes technikákat a porszívós orrszívóhoz? (tudásbázis kérdés)
elég rég szívtam a lányom orrát szerencsére, talán még 1éves kora után de érdekes, az elején semmi ellenkezés nem volt régen, majd 1éves körül már igen, olyankor gyorsan határozottan ölbe ültettem, egyik karommal lefogtam mindkét kezét feját kitámaszottam és 2mp és ki is szívtam...2-3 alkalom után már jött és hozta és dugta az orrába! egy évesen!!!!!
azóta nem kellett még, és most múlt 1.5éves..bár tuti lesz hiszti megint először:DD
Vannak jó kis elemes orrszívók, hatása éppen olyan jó, mint a porszívós változatnak. Hátránya, hogy egy kicsit drága (6-7 eFt), de feleannyira sem ijesztő, mint a porszívós orrszívó:)
Egyébként tényleg gyerekfüggő, az én fiam mindig engedte, hogy leszívjam az orrát. Most már saját maga csinálja.:)
Erre sajnos nincsen kíméletes mód!
Minnél hamarabb és gyorsabban túl lenni rajta.
Szerintem nagyon gyerekfüggő (mint minden más)... keresztlányom sose szokta meg, minden egyes orrszívást végigordított és csak úgy lehetett neki csinálni, ha lefogtuk :( a lányom pár alkalom után megszokta... másfél éves sem volt, amikor okosan tartotta az orrsprayt az orrához,utána meg szépen lefeküdt orrszíváshoz.
Remélem a kisfiad is hamar hozzászokik. Az tényleg beválthat, ha ő segíthet bekapcsolni, kikapcsolni a porszívót, levenni az orrspray kupakját stb.
Mi is csináltuk ezt, de sokkal rosszabb volt a félórás udvarlós orrszívás, mint a fél perces határozott.
Én ölbe szoktam venni, átölelem, tartom a fejét, és leszívom az orrát. A jutalom az, hogy kikapcsolhatja a porszívót. Persze átbeszélem vele, hogy miért jó ez, de alapvetően nem hagyok neki választási lehetőséget.
Próbálj határozottabb lenni.
További ajánlott fórumok:
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Hogyan lehet elmondani kíméletesen valakinek akit szeretsz, hogy nem megy tovább?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Fűtés technikák - Ki, mivel, hogy, mennyiért fűti a családi fészket?
- Elengedési technikák
- Tuti altatási technikák