Mikor "illik már" bemutatni a barátunkat otthon a szüleinknek? (beszélgetős fórum)
Akkor ne mutasd be.Ne hagyd, hogy erőszakoskodjon veled!...semmiben
Énnyi!
Pontosan azt akartam írni a válaszodra amit "forgatos" írt. A szüleidtől és Tőletek függ.
Apropó: és Te akarod?
Akkor mutasd be mikor már a szüleid is kíváncsiak rá .:)
Az apák nagyon féltik a lányukat , az enyém az első héten közölte minden fiúmnál ..hogy ideje szemügyre vegye :D
Nem gáz szerintem, sőt.
Én egyetlen pasit vittem haza -bocs egy jött magától anyámék nyakára, na őt azonnal ki is rúgtam emiatt- az a jelenlegi párom, hivatalos bemutató kapcsolatunk 8-9. évében volt, nem nagyon lehetett már továbbhúzni; egyre nyilvánvalóbb volt, hogy valakivel házasságon kívüli nemi életet éltem, legalább egyszer :D
Szüleimmel élek, és a barátom az első pasi az életemben, fogalmam sincs mi az az idő amikor már tényleg haza kéne hoznom őt.
Nyilván akkor ha én érzem hogy itt az idő..
További ajánlott fórumok:
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Mennyire "kell" engedelmeskedni a szüleinknek? A mai fiatalok már nem olyanok mint mi voltunk?
- Gázártámogatás-ellenőrzésnél elég azt a három utolsó bankszámla-kivonatot bemutatni, aminek alapján tavaly kiszámoltam az igénylést?
- Elkezdhetem-e a másoddiplomás képzést, ha még nincs meg az alapdiploma ill. csak 3 hónap múlva tudom bemutatni?
- Mennyi idő után érdemes bemutatni az új párunkat a gyereknek?
- A vásárlók könyvét mikor kell bemutatni? Ellenőrzéskor?