Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mikor fog megjönni, ha vettem be Escapelle esemény utáni tablettát? fórum

Mikor fog megjönni, ha vettem be Escapelle esemény utáni tablettát? (beszélgetés)

19. A Nyuci (válaszként erre: 18. - Alnisa)
nov. 6. 07:41
Én erre nem merném alapozni a jövőmet.
18. Alnisa (válaszként erre: 13. - A Nyuci)
nov. 5. 13:31
Mert mensi előtt 3 nappal nem tudsz teherbe esni. Persze lehet itt most felhozni a netes legendákat, de azok kamuk. Ha normális, rendszeres ciklusod van és nem 26- 45 nap között váltakozik, akkor eshetsz teherbe mensi előtt 3 nappal.
17. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 5. 12:08
Másnap. Még egy nagy gratula!
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Fincsi5)
nov. 4. 19:07
20 éves vagyok, nincsen gyerekem, a jövőben szeretnék majd de most nagyon nem jönne jól, nem tudnám megteremteni neki amit érdemelne..
15. fincsi5 (válaszként erre: 12. - A Nyuci)
nov. 4. 18:38
Nulla infó alapján ennyit tudok. Nem írta, hogy már van 3 gyereke, azt sem, hogy még csak 17 éves.
14. Hansika (válaszként erre: 9. - Oliva2023)
nov. 4. 17:46

Ok, megertelek.

En pasi szemmel ugy lättam a balesetet.

13. A Nyuci (válaszként erre: 8. - Alnisa)
nov. 4. 17:26
Miért volt felesleges?
12. A Nyuci (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
nov. 4. 17:26
Nem értelek, segíteni nem tudsz, de nulla infó alapján máris így ítélkezel??? Pont hogy felelősségteljesen gondolkodott és lépett, hogy ne legyen nem kívánt terhessége.
11. Anyagi (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 17:15

Ez a gyógyszer egy terven felüli méhnyálkahártya lelökődést vált ki!

Így írva felül az esetleges beágyazódást!

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Oliva2023)
nov. 4. 15:34
Köszönöm, pontosan így van, elszakadt a gumi.
9. Oliva2023 (válaszként erre: 6. - Hansika)
nov. 4. 14:00
Bennem fel sem merült a pásztorórára. Szerintem nem maga a szex a váratlan "baleset", hanem a védekezés csúszott félre. Lehet, hogy elszakadt a gumi. Vagy a srác nem húzta ki időben. Mit tudom én, lényegtelen. Az a lényeg, hogy FI-nek késik a menzesze és aggódik, ezért kér segítséget. Ez a topic a fogamzásgátlásról szól.
8. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 13:51

Teljesen felesleges volt az esemény utáni, ha mensi előtt voltál 3 nappal....

Ezek a tabik felborítják a hormonháztartást, bármikor megjöhet.

7. semleges (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
nov. 4. 13:37

:DD

Hát, látod...

nov. 4. 13:34

Egy päsztororät hogy lehet balesetnek nevezni?

vagy ez csak nekem furcsa?

5. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 12:09
A ciklus vége felé jártál mikor a "baleset" történt, az esemény utánit is bevetted bőven 72 órán belül. Így szerintem kevés esélye van, hogy baj legyen. Az idegeskedéstől is késhet a menstruáció. Ne aggódd túl!
4. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 11:09
Nem lehet megjósolni, de a tájékoztató leírja, hogy átmeneti vérzészavart okozhat. Légy türelmes. Ha időben bevetted és mindent betartottál, akkor nem lehet baj.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
nov. 4. 10:53
Sex miatti baleset, ez volt az első, mint említettem a leírásban. Nem volt otthon, másnap mentem el feliratni.
2. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 10:46

Autóbaleset, vagy sima sex? Ez volt az első, hogy bevettél belőle? Volt otthon, vagy a "baleset után" mentél gyógyszertárba?

Én nem értem az ilyen embereket. És ti szültök majd gyerekeket.:((((

Okosodjatok, aztán szaporodjatok.

nov. 4. 09:43

Sziasztok!

Sajnos baleset miatt November 1.-én be kellett vennem esemény utáni tablettát. Sosem vettem még be. Hányingerem van, és fájdogál a hasam már 4-5 napja, mintha meg akarna jönni. Hivatalosan tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg, gondolom a nagy hormonlökettől, amit a gyógyszer ad. Aki használt már ilyen tablettát, neki mikor jött meg, illetve volt e köztes vérzése?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook