Mikor fog megjönni, ha vettem be Escapelle esemény utáni tablettát? (beszélgetés)
Ok, megertelek.
En pasi szemmel ugy lättam a balesetet.
Ez a gyógyszer egy terven felüli méhnyálkahártya lelökődést vált ki!
Így írva felül az esetleges beágyazódást!
Teljesen felesleges volt az esemény utáni, ha mensi előtt voltál 3 nappal....
Ezek a tabik felborítják a hormonháztartást, bármikor megjöhet.
:DD
Hát, látod...
Egy päsztororät hogy lehet balesetnek nevezni?
vagy ez csak nekem furcsa?
Autóbaleset, vagy sima sex? Ez volt az első, hogy bevettél belőle? Volt otthon, vagy a "baleset után" mentél gyógyszertárba?
Én nem értem az ilyen embereket. És ti szültök majd gyerekeket.:((((
Okosodjatok, aztán szaporodjatok.
Sziasztok!
Sajnos baleset miatt November 1.-én be kellett vennem esemény utáni tablettát. Sosem vettem még be. Hányingerem van, és fájdogál a hasam már 4-5 napja, mintha meg akarna jönni. Hivatalosan tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg, gondolom a nagy hormonlökettől, amit a gyógyszer ad. Aki használt már ilyen tablettát, neki mikor jött meg, illetve volt e köztes vérzése?
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Be lehet venni egy esemény utáni tablettát szoptatás alatt?
- Ki milyen esemény utáni tablettát ismer?
- Kilyukadt az óvszer, mit tegyünk? Szerintetek kellene holnap vennem eseményutáni tablettát?
- Nem rég vettem be egy Escapelle tablettát és most megint baleset történt, be lehet venni? Mit lehet tenni?
- Sajna kiszakadt az óvszerem, és elmentem orvoshoz 1 szemes tablettát kaptam 48 óra mulva vettem be, mikor kellene megjönnie?