Mikor festhetem át a hajam, hogy ne roncsolódjon? (tudásbázis kérdés)
Arra nem mernék mérget venni, hogy az otthoni festékek nem ártanak a hajnak. Szakszerűtlen használattól igenis károsodhat a haj, nem is kicsit! Láttam már pár vendégemen...
Nagyon jó lenne tudni, MOST milyen a hajad. A hajtő és a hajhossz egyforma, vagy a vége már fehéres? Mert ha így kensz rá hamvasat, a töve talán jó lesz, de a világosabb részek beszürkülnek-belilulnak. Ha nem egyforma a haj egész hosszán, akkor nem szabad ugyanazt az anyagot használni.
Megnéztem. 5-7 árnyalatot világosít, hajfestékkel együtt veszik, nem magában.
Nem színez, csak tónust ad a hajnak. Szerintem önmagában max akkor érhettél volna el vele szép eredményt, ha maximum középszőke vagy.
Szerintetek, ha veszek sarki hamvasszőkét vagy olyat, ami fehéresebb, mikor festhetem rá?
Nem akarom,hogy besárguljon jobban vagy bekéküljön. Hamvas szerű hajat szeretnék,ez meg így nagyon nem tetszik. Mikor festhetem mihamarabb át a hajam úgy,hogy azért ne is roncsolja nagyon?
További ajánlott fórumok:
- Fodrászok és hozzáértők, segítség! Mikor festhetem újra a hajam?
- Koktélozás után mikor festhetem be a hajam?
- Van olyan szőkítő eljárás, amivel nem roncsolódik a hajam? (Nagyon) sötétbarna, fenékig érő hajamat szeretném szőkíttetni.
- Mikor festhetem újra a hajam?
- Milyenre fessem az éveken át szőkére melírozott, roncsolódott hajam? (szivatott eljárás, nem festék)
- Tegnap este szőkítővel befestettem a hajam és szépen lehozta róla a feketét és most narancssárga, mikor festhetem újra?