Fodrászok és hozzáértők, segítség! Mikor festhetem újra a hajam? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Fordrászatok, kozmetikák, műköröm szalonok, szoláriumok hírdetési szokásait illetve a vendégeknek adott ún. vendégajándékokról alkotott véleményéről gyűjtök információt egy kutatáshz. Kérlek Benneteket, ha lehetőségetek van, töltsétek ki az alábbi kérőívet:
Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni olyan ügyben,hogy láttam egy nagyon szép hajfestéket de voltam több Rossman-ban meg Dm-ben is de 1ik-ben sem kaptam. Leírnám a márkáját számát hátha valaki tudna segíteni?
[link] 3&hl=hu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=KEovUdbcHsWTtAaAm 4GYBg&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=674#imgrc=Q1FR0TlL8FbanM%3A% 3BmElecHIOf27KWM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lorealparis.ca%252 F_en%252F_ca%252Fminisites%252Fsublime_mousse%252F_EN%252Fim g%252Fproduct1%252Ffacing_83.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lo realparis.ca%252F_en%252F_ca%252Fminisites%252Fsublime_mouss e%252F_EN%252Fproduct1.html%3B351%3B584
Ez lenne :))) Köszönöm előre is
Értem.
Szerintem a sárga részen sokáig volt a festék
Na, akkor most nem értem.
Az eredeti hajad ilyen színű?
és ilyen volt akkor is,amikor rákented a festéket?
Vagy már ilyenre volt festve?
Mert sárga részekről beszéltél,akkor valszeg festett volt.
Volt akkor egy lenövésed, és az mennyire volt sötét?
ha lenövésed volt, akkor azon kell hagyni negyven percet egy szőke festésnél. aztán a hosszanti részre is felvinni a festéket,mert az már eleve festve volt,(tíz perc)és nem sok kell neki. A gyenge hajvégre elég a mosáskori összemaszatolás is,öt percig, egy kisvízzel az egészet felhígítva.
Köszi, így már sikerült. :)
Nekem tetszik a színe, sőt még sárgásnak találom itt-ott. Nem vészes egyáltalán, és kopni fog, ahogy Ivi is írta. Én nem csinálnék vele semmit. (jó, tudom, nehéz, ha az ember elégedetlen a kinézetével)
a hoxa csinál bele egy szóközt. azt ki kell venni. Itt az utóbbi linknél az s betű előtt van.
képfeltölté s
Az a durva,hogy a kellékesnél,ahol a dupla 9-es H2O2 odaadták neki a szőke hajára, nem mondták, hogy hé,hát neked csak két árnyalatot kéne a hajadon világosítani, nem kell a 9-es hidrogén.... ráadásul duplán.... :(
Még jó,hogy nem 12-est adtak neki ....
További ajánlott fórumok:
- Divattervezők, fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök
- Koktélozás után mikor festhetem be a hajam?
- Mikor festhetem át a hajam, hogy ne roncsolódjon?
- Mikor festhetem újra a hajam?
- Fodrászok vagy hozzáértők segítségét kérném!
- Tegnap este szőkítővel befestettem a hajam és szépen lehozta róla a feketét és most narancssárga, mikor festhetem újra?