Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A fodrászok mind elrontják a hajam! Nem csinálnak jó... fórum

A fodrászok mind elrontják a hajam! Nem csinálnak jó... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

22. zolo
márc. 12. 11:58
Van jó és rossz fodrász is. Voltam olyan fodrásznál akinek hiába mondtam én mit szeretnék. Azt csinálta amit ő szeretett volna vagy inkább sikerült neki. Olyan is volt aki segített és új lehetőséget is kipróbálás. A mostani fodrászok is először nem úgy csinálta. 2 alkalommal megint elmagyaraztam neki milyen legyen és mit ne csináljon. Ezt már értette hogy a múltkor nem jól csinálta. Most már csak azt mondom neki a szokasost kérem. Valóban azt kapom. Nincs lehetetlen csak kis türelem kell. Természetesen a ketbalkezeseket ott kell hagyni.
márc. 11. 23:15
en nem otthon elek/bocsanat,de ezt muszaj megemlitenem ezuttal/es bpesten elvoltam egy fodrasznal.mit mondjak ennyire csapodarul meg soha senki nem vagta le a hajamat,mint o.soha tobbet!
20. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 12:31
Én meg nem mernék hozzányúlni magamnak🤷‍♀️
19. libikóka (válaszként erre: 18. - Srcrss)
márc. 11. 08:39
Utólag már én is,,,de akkor hazaérni ilyen fejjel,,pfff:D
18. srcrss (válaszként erre: 16. - Libikóka)
márc. 11. 08:30
🤭
17. Channa* (válaszként erre: 15. - Libikóka)
márc. 11. 08:16

Igen, nekem is az első utam fodrász után a hajmosás;)

És, ahogy kilépek az üzletből, összekócolom a hajamat, mert így próbálok jobban kinézni;)

16. libikóka (válaszként erre: 15. - Libikóka)
márc. 11. 07:48
Kértem egy laza hullámost,,és Miss Röfi fürtöket varázsolt a fejemre.
15. libikóka (válaszként erre: 14. - Channa*)
márc. 11. 07:47

Ahogy írod,,jó volt a frizura is beszárítás is.

Aztán később hányszor mentem haza úgy hogy egyszerre hajat mostam,mert még a beszárítás sem lett jó.

14. Channa* (válaszként erre: 13. - Enissa)
márc. 11. 07:38

És mondhatnánk erre, hogy ebből is látszik, hogy a fodrászok nem jók.

Valóban nem létezik olyan, hogy valakinek semmi nem áll jól. De a fodrászok manapság, nem tudnak annyit, hogy ajánljanak frizurát, színt, stb.

Én régen, csak annyit mondtam, hogy rövid legyen, növesztem, igazítást kérek. Nem kellett képet mutatnom, elmagyaráznom semmit. Szinte mindig a fodrász találta ki, hogy milyen frizurám legyen és csak nagyon ritkán volt olyan, hogy nem lett túl jó, de azért ó volt.

Régen, ha elmentünk fodrászhoz, akkor nem csak jól levágták a hajunkat, de jól be is szárították. Ezzel a szárítással napokig jó volt a hajunk. Azon szomorkodtunk néhány nap múlva, hogy jaj, meg kell mosni, és én nem tudok így szárítani. Most, amikor kijövünk a fodrász üzletből, már nem látszik, hogy fodrásznál voltunk, nemhogy napok múlva.

Rajtam csak azért veszik észre néha, hogy voltam, mert időnként hátul jobban felnyíratom, és ez látványos, de ahhoz, hogy elmegy kategóriába legyek, nagyon sokat kell dolgoznom a hajammal.

13. Enissa (válaszként erre: 12. - Violet18)
márc. 11. 07:01

Olyan nincs, hogy valakinek semmi nem áll jól, a legelőnytelenebb arcot is egy jó frizurával lehet szebbé tenni, és a legszebb arcot is lehet egy car frizurával elrontani.

Az más, amiről írsz, nem is próbál mást, ilyeneket én is látok.

Jó fodrásznál elmondhatod milyet szeretnél, az elmondja, miért nem lenne jó, ha előnytelen frizurát választana valaki.

12. Violet18 (válaszként erre: 6. - Enissa)
márc. 10. 22:56
Nem, tényleg, van barátnőm, semmi nem áll jól neki, mindent próbált, fazon, szín.... sokan csak nem mernek kilépni a komfortzónából, és mindig csak azt akarják amit elképzeltek...
márc. 10. 22:02
Több mint 10 éve nem voltam fodrásznál.
10. Enissa (válaszként erre: 8. - Anyagi)
márc. 10. 20:11
Azért kell igazítani, hogy valami fazonja legyen annak is. Ha nem igazítanám olyan lenne, mint egy seprű.
márc. 10. 20:05

Én találtam egy jót szerencsére. Igaz csak a végét vágatom egyenesre ahhoz meg nem kell nagy tudomány csak egyenesen vágni, de régen azt se értették hogy az 5 centi az 5 centi.

Magamnak is próbáltam de túl sok a hajam teljesen egyenesre sose sikeredett.

8. Anyagi (válaszként erre: 2. - Enissa)
márc. 10. 19:34

Nekem is kb. ekkora.

Az ilyen hosszhoz nem is kell fodrász...

márc. 10. 16:27

Megértelek! Évek óta ezzel küzdök.

Egyszerűen képtelenek jól levágni bárki haját.

Hiába viszek saját magamról képet, hogy milyen hajat akarok, akkor sem sikerül nekik, pedig nem kérek bonyolult frizurát és láthatja, hogy az én hajamból készült az is, amit megmutatok. Nem az a gond, hogy nem áll jól az arcomhoz, hanem az, hogy rosszul van levágva. Ahol rövidebbnek kéne lenni ott hosszabbra hagyják, stb.

Mivel rövid a hajam, jó lenne tépettre, lépcsőzetesre, fokozatosra vágni.

Már nem tudom, hogy mondjam el nekik, hogy megértség.

Vékonyítani kell a hajamat, hogy szépen meg lehessen szárítani.

Sosem sikerül neki.

Mindig magamnak kell megcsinálni.

Tehát, igen. A fodrászokkal van a gond. Vagy rosszul tanítják őket, vagy bénák, vagy a kettő együtt.

Hajlandó lennék többet is fizetni, de azért, hogy elrontsák a hajamat...

6. Enissa (válaszként erre: 5. - Violet18)
márc. 10. 15:45
Lehet az arccal is, de a jó fodrász a 💩 -ból is tud várat építeni, tehát visszakanyarodom, hogy a fodrász nem jó.
márc. 10. 15:14
Lehet nem is a fodrásszal van a baj 🤐🤐😅😅
4. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 10. 15:08

Pfffuuu dettó ezzel a problémával küszködök, csak az enyémek szülni mennek, aztán sokkal szűkebb időbeosztásban újra dolgozni kezdenek és előnyben részesítik a "pénzesebb" munkákat vagy inkább maradnak otthon boldog eltartottként.

Az én max. 20 perces semmi vágásomra bacik mindenki.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 10. 14:33

Ismerős:)

Nagyon régóta nem járok,,igaz hosszú hajjal "könnyű",,és hát ugye a net megmutatta,hogy s mint egyszerűen.Működik.

Festeni meg tudom:)

Keress tovább(találj is:)),,mást mit lehet.

márc. 10. 14:26

Írhattam volna én is ezt a vallomást.

3 fodrász volt, aki normálisan vágta a hajam.

4 éve magamnak igazítom, lapockáig ér most.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook