Mikor és milyen adatokat kérhetnek tőlünk? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem az a véleményem, hogy mindenki jól átgondolva adja meg adatait. Természetesen a fizetés kérdése normálisabb országokban tabu, így én erre soha nem válaszolok. Aztán ott az APEH, na ki tudja mikor néz be valamelyik oldalra és olvassa el, ami nem rá tartozik. Ez most különösen élő, hiszen minden össze van kapcsolva az Ügyfélkapun keresztül. Ha valaki tiszta, természetesen nincs és nem is kell félnivalójának lenni, de mindenben ne tárulkozzatok ki.
Szia Lizzyke!
Ez biztos így van. Emilia írásáról meg az jutott eszembe / az ember betekinteni akar valamibe /, és nem enged be, csak ha regisztrálsz. Ez OK is, de egyik-másik itt is kérdez olyanokat, hogy csak lesek: mi közük hozzá??? Miért nem dönthetem el, hogy érdekel-e a dolog vagy nem. Ettől függően regisztrálok, vagy nem. De a személyes adataim akkor is csak rám tartoznak. Szerintem.
pussz:)))
Szia Lizzyke!
És mit írtak? Gondolom, semmit. Én szépen megszüntettem a fiókot.
Igazad van Inndácska! Én írtam nekik egylevelet, feltettem a kérdést,hogy a tárhely növeléséhez miért fontod,hogy van- e autóm,milyen márkájú és hányéves! (Esetleg ne áruljam el hol lakom és a forglmit is elkészítsem??!) Felháborító!!!
Puszi: Lizzy
Pl. kérdezte, van-e autóm. Beírtam, nincs. Innen nem engedett tovább, állandóan visszadobta az akarok-e venni kérdést.
Ja, és válaszlehetőséget nem adott.
Nincs túl nagy gyakorlatom a számítástechnikában. Mégsem értem, hogy egyes levelező rendszerek miért kérdeznek ki töviről hegyire :van-e, ha nincs, akarok-e venni akármilyen műszaki cikket, mennyi a fizetésem, stb. Mi szükség van erre ahhoz, hogy használhassam a náluk nyitott levelezőfiókot?
Ti ezt hogy látjátok?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek a helyemben? Nincs senki akitől tanácsot kérhetnék
- Bankkártyával történő fizetés esetén kérhetnek személyigazolványt?
- Hogyan kérhetnék bocsánatot, ha eltűnt az életemből?
- Novellaelemzésben kérhetnék segítséget?
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- TIGÁZ! Kérhetnek-e arra az időre alapdíjat, amikor nincs gázszolgáltatás?