Mikor (autót) vezetni tanultál, te is sokat hibáztál? (tudásbázis)
Na végre! :))) Idővel a rutin is meglesz hozzá! Ügyes vagy! Gratula! :)))
Igyekszem mindent megtenni ezért. Nagyon örülök, férjem szerint egész jól vezetek, csak még szoknom kell a kocsit.
Gratulálok! Vigyázz magadra, és másokra is...
Én mostmár azt mondom, ha én megtudtam annyira tanulni, hogy bátran elindulnék egyedül akárhova, akkor senkinek sem lehetetlen.
Sziasztok!
Az elején voltak bakik, de hát kinél nincsenek?!
Aztán szépen belejöttem:)
Minden meglett elsőre:)
Sziasztok!
Mostmár hétfőn tényleg viszgázok! Mit javasoltok nyugtatóteát igyak vagy kávét?
Végül a rendőrségen kapott dátum a most következő hétfő. Holnap holnapután még vezetek, és utána vizsga. Nagyon izgulok, és kiváncsi vagyok. Próbálom szugerálni magamban a gondoltaot, hogy lesz jogsim.
Végülis az oktatóm tanácsára 1 hetet halasztottam, mert azt mondta közel vagyok, de még nem ott, hogy azt tudjam mondani, hogy tökéltesen vezetek.
Egy ilyen bürökrata országban, mint Románia, egy fél év alatt elromlik a szemed, megvakulsz, és idegbeteg leszel!:D:(
Nekem lenne egy kérdésem ? MI az hogy orvosi vizsgálat a vizsgához? Nem az elején kellett mened?
Persze hogy tudsz!!! Én is tudtam!!! :) És még sokan mások is... Nyugi! Hamar eljön, és hamar túl is leszel rajta... hétfő délután már lehet mosolyogsz csak az egészen a sikeres vizsgát igazoló lappal a kezedben :)))
Jajj, annyira izgulok, most, hogy írtad, hogy ne kapkodjak. Vajon tudok én nem kapkodni?
Én is hétfői napon vizsgáztam! Biztos sikerül neked is! Szépen lassan mindent, és inkább nézz körül mindenhol kétszer... időd van! Nem kell kapkodni! :)
Egy jó nagy kalappal!!! :)
Hétfőn vizsgázom. Ha valami utolsó tanács lenne, azonkívül, hogy ne csináljak be:D
Az oktatóm utolsó órán azt mondta, hogy nagyon bízik bennem, hogy átmegyek, mert fél órát is elbeszélgetünk míg egyszer beleszól, hogy valamit másképp kellett volna.
Még a vizsga előtt 2 héttel veszek egymás után 8 órát, mindennap.
Tegnap voltam megcsinálni az orvosi papírt a vizsgához. Szemészet, hallásvizsgálat, idegvizsgálat. Vérnyomásmérés: 90\60. Kérdi a nő, ma még nem ettem, jah és délután 5 óra volt, mondom hogyne ettem volna. nem szédülök?. Mondom neki nem, sőt igen jól érzm magam ugyanis tegnap a fiam 8 helyett 11kor kelt. Nem mind1!
Húha... szorítok! Izgi lehet most neked! :)
Most állok. De nem sokáig. Nemsokára iratkozok be a rendőrségen a vizsgára utána 2-3 hét és vizsgázok.
mindenki aki abból él,hogy vezet. kamionosok ,buszosok.....
Adjuk az energiát!!! :) Szorítunk neked!!! ;)
Nagyon akarom, hogy sikerüljön.
Na ezazzzz! ez kell! magabiztosság! biztos sikerül :)))) szurk szurk :)
Még 2 hetet intenzíven fogunk edzeni, mindennap 60 perc, és én hiszek benne, hogy menni fog. Nagyon magabiztossá váltam a kormány előtt. El sem hiszem, laza és magabiztos vagyok.
További ajánlott fórumok: