Szerintetek fontos, hogy egy férfi tudjon autót vezetni? (beszélgetés)
Olyanokat ne írj, ami nem fedi a valóságot!
Ideges sem vagyok :D
Nekem fontos, mint valakinek az, hogy főzzön, szereljen, vagy bármit csináljon a férfi.
A jogsi nem szükséges az élethez de sokkal könnyebbé teszi ha mondjuk nem helyben dolgozik az illető, több lehetőség is van eljutni a-ból b-be. Nem az kell, hogy engem hordozzanak, mert megoldom magam is.
Elvárni el lehet,higy bánjon veled a párod tisztelettel,ne bántalmazzon,stb...De hogy valami olyan képességnek legyen a birtokában,ami megszerezhető és nem kötelező,azt maximum csak örülhetsz,hogy van neki.
Én pl nem szeretném,ha a férjem elvárná,hogy tudjak főzni,mert ő is tud...Csak hogy tipikus női-férfi feladatonak maradjunk./tudok egyébként,ő meg nem/
Ismerek olyat akinek 25 éve van ,de annyit vezetett mint én . Tehát akkor ő biztosan alapfokú műveltséggel rendelkezik,én meg nem 😆
Őszintén szólva nem is érdekel. Biztos ,hogy előny ,valóban jó dolog , kényelmes is . De nekem nem szempont .
Az alapműveltség nem az autónál kezdődik!
A helyesírás viszont igen! :)
Fontos. Nem kell ahhoz autótulajdonosnak lenni, hogy jogosítványa legyen valakinek. Jöhet egy jó álláslehetőség, aminek feltétele a jogosítvány.
És szerintem is olyan, mint az érettségi. Alap dolog, ha anyagilag megengedheti valaki.
Az 56-os hozzászólásból vettem ekkora butaságot. :D
Ahogy ebben (88.) a hozzászólásban is használsz hangulatjelet, itt az örömödet fejezted ki (":)"), amott meg a szomorúságodat (":("). Így.
Micsoda???? ..."alapműveltség része"???
Ezt viccnek szántad remélem!:D
Nem "rugodzok", még csak nem is rugózok... :D
Elnézést, hogy belerondítottam ebbe az épületes beszélgetésetekbe a véleményemmel!
Ez legyen a kapcsolatotokban a legnagyobb probléma! :) Mindenkinek saját döntése, hogy akar-e vezetni, kocsit fenntartani. Zömében Bp. belvárosában közlekedve tényleg felesleges. De egyes külvárosi részeken, mint pl. felénk, szinte elengedhetetlen, mert olyan pocsék a tömegközlekedés, a közbiztonságról ne is beszéljünk.
A kisebbik fiam azért vett autót, mert kb. napi egy órát megspórol munkába jövet-menet. Plusz ha elmegy a barátaival játszani, bajos a több kilónyi, bőröndnyi kelléket kocsi nélkül szállítani.
Tudod mi az, hogy "alapműveltség"??? (Illik tudni, mit jelent!)
Alapműveltséghez semmi köze a jogosítványnak!. ...tudod milyen sok embernek nincs autója, mert nem olyan az anyagi helyzete, hogy vehetne és fenntarthatná? Ugyanakkor tudja ki írta pl. Az ember tragédiáját:)
Hihetetlen... ugye?:)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Mikor (autót) vezetni tanultál, te is sokat hibáztál?
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Tényleg olyan szörnyű Pesten vezetni?
- Miért fontos egy pasinak, hogy a lány tudjon főzni?
- Miért olyan fontos a férfiaknak a baba neme?