Miért olyan fontos a férfiaknak a baba neme? (tudásbázis)
jajj.. nem mindegy, h mit mond a gyerek születése előtt? Amikor lánya születik, az lesz a legnagyobb szerelme egy apának! Ha fia, akkor a büszkesége!
Mindkét nemű gyerekét imádják a gyerekeiket, attól a pillanattól kezdve, h megszületnek! Mindegy miylen nemű! (és mindegy, h mit mond a terhesség alatt!)
Amúgy valóban a tradíciók miatt mondanak hülyeségeket, amikor megkérdezik őket, h milyen nemű gyereket szeretnének :) De amint a gyerekük szemébe néznek születéskor, megdől minden tradíció :)
Az én férjem is fiút szeretett volna. Ők öten vannak testvérek, mind fiúk.
Hagyományok: névtovábbvitel, stb
Aggodalmak: a legbulizósabb, legengedetlenebb kamaszfiú sem ment még haza terhesen.
A férjem számára a nők világa valami távoli és misztikus dolog, hiszen fiatalkorában egy nőt ismert.
Két éves a lányunk. Igaz szerelem az övüké....XD
Már tervezi, hogy együtt fognak szerelgetni kint a műhelyben.
A hagyományok.
A fiú az örökös, ő viszi tovább a családi nevet, akinek nincs fia az nem számít férfinak. Ősi tradíciók. Az a nő aki nem tudott fiút szülni, az életével játszott, és még játszik ma is, ha olyan helyen lakik ahol ez "kötelezö"
Én nem találkoztam olyannal akinek annyira fontos lenne, de szerintem egy férfi legbelül fiúnak örül "jobban"! :)
Valahol azt olvastam akinek lánya(i) vannak ott a nő a domináns, ahol a fiú(k)ott a férfi. Ezt ráadásul orvos mondta!
BUÉK!
További ajánlott fórumok:
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- Tényleg ennyire fontos a baba neme?
- Meghivtak rokonaim Németo.-ba és barátom nagyon kiakadt, azt mondta, nem vagyok neki fontos és ezért lépek le..
- Fontos sürgös kérdésem van: fogzás miatt hányhat-e az 1 éves baba?
- Sürgős és fontos a németországi magyaroknak!
- Segítséget kérek! Babajátékkal kapcsolatban! Fontos lenne!