Miket szoktatok venni az interneten? (beszélgetés)
Még régen a barátommal beszélgettük, hogy úgy kellene jóllakni a dinnyével, hogy sorban mindegyiket meglékeltetjük, megkóstoljuk, és azt mondjuk ez nem ízlik, inkább nézzünk meg egy másikat.
Nálam ez azért is elméleti síkon mozgott, mert nem szeretem a dinnyét
hát szerintem az eladó sem tud többet mondani róla mint amit a specifikációkban olvasni lehet:)akkor meg minek tegyek egy lépést is? ráadásul a hardveraprón van fórum, ahol hozzáértők tudnak segíteni, vagy a gyakorikerdesek.hu oldalra kérdést is ki tudok írni:)
kényelmes ember vagyok:)
én az értékesítői oldalról nézem... nem illik stand-up-oltatni minket és utána lazán közli hogy: "köszi az infót akkor megrendelem netről"
na ilyenkor legszívesebben a fejét az asztal sarkával ismertetném meg szívem szerint..
legalább NE közölje hogy nem veszi meg ha már egy fél órát, órát zsibbasztotta az agyam.. grrrr
én gyerekruhát, játékot is vettem már, vaterán sokat... cipőt a gyereknek csak újat, és csak olyan márkájút, amit ismerünk már, és biztosan tudom, hogy melyik méret kell neki, és hogy az jó lesz...
magamnak ilyesmit nem veszek neten, bár pólót, meg táskát már vateráztam magamnak is...
nekem eddig az esetek 90%-ában bejöttek, amiket vettem, pedig sokat vettem már...
könyveket néha...
tulajdonképpen bármit először vaterán nézek meg, de csak kisebb összegű dolgoknál megyek bele postázásba, ha drágább, akkor csak olyan helyről veszem, ahol személyes átvétel megoldható, hogy meg tudjam nézni...
illatszert nem, mert azokat kipróbálni, megszagolni kéne... ismert márkánál sem lehet tudni, hogy nem valami hamisítványt kapsz-e...
de vettem már neten akciós nyaralást, meg állatkert belépőt is...
vaterán vettem az elliptikus trénerem, meg egy kanapét is...
szóval nagyjából mindent, ha úgy olcsóbb, mint boltban :)
További ajánlott fórumok:
- Mikortól lehet a Madonna koncertre jegyet venni? Interneten hol lehet rendelni majd?
- Jelek, amiket a férfiaknak észre kéne venniük, de nem teszik...
- Hogyan tudom a gyerek elől letiltani az olyan internetes oldalakat, amiket nemakarom hogy megnézzen?
- Hogyan lehet legolcsóbban repülöjegyet venni, internetes foglalással vagy irodán kersztül?
- Egyik internetes baratnömnek szeretnék ajándékot venni, és meglepni őt ezzel... Mit ajánlotok, esetleg egy jó könyv?:)
- Tudja valaki, hol lehet fűthető zoknit venni interneten? Milyen árban lehet?