Mik a tapasztalatok az ultrahangos szemüvegtisztító készülékkel? (beszélgetés)
Nem is mondtam ilyet, hogy igénytelenség.
Én is utálom pucolni, de meg nem tudnám mondani, miért. Én javulóban levő távollátó vagyok, egészen közeli olvasáshoz leveszem, de pl. a monitort is szemüveggel nézem.
Van, hogy alig látok ki rajta, a foltok mögül próbálok kikukucskálni. Ilyenkor azért megpucolom...
Nem is láttam a hsz-t egyszerre írtuk. Ezt is megnézem
Az a baj, hogy nekem is van szemüvegem, és sokat kínlódok, van hogy többször meg kell törölnöm és mégis látom rajta a koszt.
Egyébként meg orvos mondta, hogy a távollátó szemüvegek általában piszkosak, mert távollátásban nem zavaró, az olvasót kell állandóan törölgetni. Szóval nem kifejezetten az igénytelenség az oka
Ajándékba gondoltam a párom szüleinek ésy az enyémeknek is. Állandó téma, hogy már megint nem lát ki egyikük sem a szemüvege mögül :-))
Drágának egyébként nem mondható. Nehéz kitalálni mit is adhatnék, aminek hasznát is vennék. A véleményeket mindenesetre köszönöm. Leginkább az érdekelt volna, hogy ha valakinek van ilyen az elégedett-e vele.
Persze hogy meg.
Én évekkel ezelőtt kaptam egy jópofa tisztító folyadékot. Szivacsos a feje, mint a cipőpucoló szereknek, persze kisebb jóval. És ha használni akarom, akkor pár nyomással kell a folyadékot a fejbe pumpálni, utána azzal kenni és megtörölni.
Emiatt nem is párolog, és remekül tisztít. De nagyon spórolok vele, mindjárt meg is nézem, itthon kapható-e már, külföldről kaptam anno.
Megtaláltam a neten a készüléket, több féle is van, az árverős oldalon is 3 ezer Ft fölötti áron.
Egy optikus-oldalon viszont ezt írják, azaz ehhez is kell víz és tisztítószer...
"Szemüvegét leginkább langyos vízzel és egy csepp lágy mosogatószerrel tisztítsa.
Alternatív megoldásként ultrahangos tisztító készüléket is lehet a tisztításhoz használni. Ebben az esetben hideg vizet és a lágy mosogatószert használjon."
További ajánlott fórumok:
- Ultracell ultrahangos zsírbontás - tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Stop Pára készülékkel kapcsolatban?
- Budapesti István kórházban az ultrahangra bejöhet az apuka is? Írjatok légyszi tapasztalatokat!
- Túl nagy kutacs miatt koponya ultrahang - tapasztalatok?
- Dr Csongrády Attila, Veszprém, 4D ultrahang, tapasztalatok?
- Mit lehet tudni az ultrahangos szemüvegtisztításról?