Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban? (tudásbázis)
És ezek nem buknak le soha?
..mert akkor nekünk is ezt kellene csinálni, bár én nem vagyok egy nagy átverős fajta.. szóval ez a megoldás sem jó:D
Most sajnos még rendes munkahelyi melók sincsenek. :-(
Régebben volt, hogy jelentkeztem otthon végezhető munkára de csak csekkeket küldtek, hogy küldjek pénzt és akkor ajánlanak. Két csekket is feladtam de semmi megint újabb csekk. sajnos a legtöbb ilyen ajánlat átverés tapasztalataim szerint...
Én suli mellett kerestem ilyet, de semmit nem találtam :S
Mind olyan volt, hogy fizess ennyit vagy annyit és akkor tájékoztatnak :S
Sziasztok!
Én is sokat próbálkoztam az otthon végezhető munkákkal.Mind átverés volt.Párszor pénzt is adtam fel,el is búcsúzhattam tőle.Semmit nem kaptam érte.
Most remélem megtaláltam a számításaimat,ide nem kellett pénzt küldeni.Próbálkozzatok Ti is a keresgéléssel.De csak olyanba vágjatok bele,ahova nem kell pénzt fizetni,főleg nem előre.Sok sikert!
Bocsi Hoxa, azt hittem csak más honlap linkjét tilos berakni. Hiába, ahány fórum annyi szokás :)
Ne hari új vagyok még, nem volt szándékos a szabálysértés. Bocsi mégegyszer
Azt hittem törölték a fórumot, de most látom, hogy át lett rakva ide.
Nehéz volt megtalálni :S
szerintem rengeteg munka van otthon. fozni mosni takaritani egyebek ;)
de en csa katveressel talalkoztam egy egy alkalommal
Nekem is ez volt/van a bajom :D
Viszont most jut eszembe, hogy egyszer voltam egy néninél és tele volt minden tolltartóval. Kérdem mik ezek? MOndta a Tesconak rakja össze ezeket a papír henger alakú tolltartókat és darabjárt fizettek akkor 5-7 ftot. Nem kérdeztem meg akkor hogy lehet ezeket csinálni, vagy kinél kell jelentkezni. Ilyet mástól is hallottam pl. otthon cipőt, papucsot vart ..stb. De többet nem tudok róla, bár nekem a varráshoz nincs tehetségem :S
sziasztok!
Pár éve próbálkoztam mindeáron otthoni munkát szerezni. Hát egy nagy átvágás volt és mivel görcsösen próbálkoztam tovább, hátha mégis sikerül, több mint 20 ezret buktam. Mindenütt előre pénzt kértek és ahol vállatam munkát, a kiküldött munkáért 5 ezret, én balga örömömben kettőt rendeltem. Persze nem fizettek egy fillért se, és mikor érdeklődni akartam , a megadott telfonvonal már nem létezett.
Azóta is modnja a lányom viccesen, hogy anyu Te ne akarj dolgozni, mert az nekünk sokba kerül:DDD
Én így jártam.
A legtöbb becsapás,én is végigjártam ezeket. De volt egy ami még tetszett is volna de vagy 100e ft lett volna beruházás és nem volt rá pénzem. Googleba beírva lehet kijön nem tudom létezik-e még. Otthon lehetett faliszőnyegeket szőnni. Tájékoztatót kell kérni levélbe és kiküldik a tájékoztatót. Abban benne volt, hogy kb 100e ft, pár napos tanfolyam, szövőszék, pamutok..stb minden ami kell, a kész munkadarabot megveszik tőled de ha tudod többért te is árulhatod. Írták h régen mindezt ingyen később jelképed pénzért biztosították a felszerelést, de a legtöbb helyről eladták a szövőszéket..stb. Így sajna most ki kell fizetni, de ezt ugyanannyiért visszaveszik tőled ha már nem akarod csinálni.
Viszont a borítékolási,levelezési munka mind becsapás!!!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka?