Mik a tapasztalatok a talpra ragasztható zsírelszivó párnácskáról? (tudásbázis)
Sajnos, még csak nem is méregtelenít. Egy olyan vegyi anyag van benne, ami a láb melegétől elszíneződik.
Te még hiszel a csodában?
Hát nekem az egyik ismerősöm csinálta, és állítólag fogyott tőle 4kg-t,de igazából nem volt túlsúlyos szerintem, sőt teljesen jó volt az alakja.
Hát nem tudom igazából ez a méregtelenítés elvén működik,ami pedig okozhat fogyást, mert ha távozik a méreganyag, jobb a szervezet anyagcseréje is.
Én régen - úgy 5-6 éve - egy másféle ún. Japán-tapaszt használtam. Nem kimondottan fogyásra volt, hanem méregtelenítésre. A szervezetben felgyülemlett salakanyagot segített... hm... távoztatni. Éjszaka a talapmon volt, reggelre csupa szutyok lett a tapasz a méregtől. Nagyon sezrettem használni, mert frissített, és a beteg szervezetet újította. ELég borsos ára volt, de megérte. A viszeres lábaknak nagyon jót tett.
Sajna az ára miatt hagytam abba a használatát. De mondom, nem fogyasztós volt, hanem méregtelenítős.
Köszi lányok. Akkor ezt nem veszem meg mert nincs pénzem az összes beugratós baromságba.
Mégegyszer köszike
Nekem mindig egy féle diéta ami bejött. Kevesebbet ettem, hat után pedig csak víz.
Még egy herkentyűtől sem fogytam.........
sziasztok
Én használtam.Nem ér semmit.
Erre én is kíváncsi lennék, mert nagyon izgatja a fantáziámat a dolog.
Ha valaki használt ilyet az kérem írjon ide, mert érdekel a hatása
További ajánlott fórumok:
- Lipo-slim zsírleszívó párnácska
- Hol lehet venni lehúzható, ragasztható sminket?
- Mivel ragaszthatok mézeskalácsra dekor cukorkát, hópihét?
- Kávéfőzőt keresek, amivel lehet kávé párnácskából is kávét főzni és sima őrölt kávéból is. Tud valaki ilyet?
- Leveles tésztából akartam sonkával töltött párnácskákat sütni, de véletlenül vajas tésztát olvasztottam ki. Abból is finom lenne?
- 2, 5 éves gyerek milyen ragasztóval ragaszthat, ami bőrön keresztül nem ártalmas?