Mik a tapasztalatok a fülgyertyázásról? (tudásbázis kérdés)
Kedves Szabadgondolkodó!
Ha így gondolod, akkor ne használd! Ennyire egyszerű!
Azt mindenki mondhatja!
De hogy működik ha a szívóereje kevés?
Akkor már miért nem inkább egy porszívóra szerelhető orrszívóhoz hasonló szerkezetet használunk?
A gyertya nagyon jó hatásmechanizmussal dolgozik természetesen lehet égési sérülést is okozni de leírt tájékoztatót betartva nem lesz semmi baj.
De mindig mind a két fület kell egyszerre kezelni!
Jó gyertyázást többet használ mint árt pl: a füllszűrás! A gyertya nem csak égésterméket tartalmaz volt olyan személy akinél gennyet lehetett találni benne.
A gyertya a fülön keresztül állítólag méreganyagokat szippant ki a szervezetből.
Valójában a visszamaradó anyag csak a gyertya maradéka.
A kezelés égési sérüléseket okozhat.
Én is egyfajta fülgyertyát használok mindig és nagyon elégedett vagyok vele. Az ára is nagyon megfelel a Gyeses pénztárcámnak.
Csak ajánlani tudom bárkinek. A kisfiamat is azzal kezelem , aki 3 éves és a nagyot is, aki 17 éves.
Köszi, megnézem a linket.
Ha nincs semmi baj, akkor milyen gyakran szoktad használni? Valahol azt olvastam, hogy havonta csak egyszer lehet.Szerinted?
Én is rendszeres fülgyertyázó vagyok, nekem a MediNatural gyertyák váltak be, mert tényleg van bennük illóolaj. A többi meg sem közelítette. A kisfiadnak biztosan használni fog, a fülgyertya nem tünteti el a fülzsírt, de nagyon jól fellazítja és ki tudod szedni, vagy kijön magától. Ha megfázom a fülemre szokott menni, és a migrénemet is szoktam vele gyógyítani. Ha meg vagyok fázva én naponta csinálom kamilla illóolajossal. Ha a fejem fáj akkor levendulát szoktam használni.
Elküldöm a honlapot ahonnan tájékozódom.
www.medinatural.hu
Remélem segítettem.
igen,különböző a kettő!:) de én úgy tudom,h a testgyertyát nem csak a köldökbe lehet rakni,hanem pl. a köldök alatti részhez vagy oda,ahol fáj illetve probléma van!:)
a fülgyertyát csak a füledbe rakd,a testgyertya jó "egyéb" helyekre is!:)
s,igen mindkét fület gyertyázd,ha nem érzed szükségét akkor is,mert nem lesz meg az "egyensúly"!
de ha a boltban megkérdezed az eladót,tuti szívesen útba igazít!:)s,ezért szerintem érdemes vmi herbáriás boltot fölkeresni,ott általában értenek hozzá!
Mas a ketto, a fulgyertya sovanyabb :)) A testgyertyat a koldokbe kell allitani. (Sot van szines is, a csakraknak megfeleloen)
Mindket fuleden
Nálunk nagyon jól bevált nátha gyógyitásakor. Minden másnap égetünk le 1-1 darabot mindkét fülben. 5 vagy 7 pár gyertyát szoktunk elhasználni 1 kúrára, attól függően, milyen makacs a nátha.
Gyermekeimnek 1 db-ot a két fülben. Már a 2 éves is hagyja!!! Látta a mintát a nagyobbtól és szüleitől. Én csak ajánlani tudom mindenféle orrcsepp helyett!!!!
Szia Rosewood,
mi esti mese közben csináltuk, férjem könyvből olvasott, úgy, hogy a leányzó is lássa a képeket, miközben oldalt feküdt az ölemben. Így tartottam a gyertyát a fülébe. Eleinte egy gyertyát használtunk el a két fülre, fele-fele alapon. Aztán telt az idő és egyszercsak végigégett a gyertya. Szerintem ne add fel :)
Ha nem engedi ne erőltesd! Félhet tőlle...én úgy szoktam hogy elsőbb kipróbálja valaki más (anyukája) és akkor hamarabb megengedi a gyerkőc is!
Vagy nem:-)))
További ajánlott fórumok:
- Amikor a fülgyertyát használat után eloltottad, mi az a sárgás valami a gyertyában? Tényleg fülzsír vagy az elégett gyertya darabjai?
- Diétás fülgyertya!
- Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne!
- Testgyertyát használhatom fülgyertyaként?
- Arcüreggyulladásra használt már valaki fülgyertyát?
- Állatoknál is használható a fülgyertya?