Testgyertyát használhatom fülgyertyaként? (tudásbázis kérdés)
:)
tárgyi tévedést javítottam. Miért ne tettem volna? Vagy ilyet csak az unatkozó emberek csinálnak?? :O
A vákuum egy olyan térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a standard légnyomás. A szó latin eredetű, a „vacuus” melléknév jelentése: „üres, valamitől megfosztott, szabad”, jóllehet egy tér soha nem lehet teljesen üres. A „tökéletes vákuum”, mint olyan inkább csak filozófiai fogalom. Valóságban még soha nem figyeltek meg „tökéletes vákuumot”, és a kvantumelmélet szerint nem is lehetséges.
A fizikusok a vákuum fogalom alatt kicsit mást értenek. Ők az ideális teszteredményeket, amelyek teljes vákuumban fordulnának elő, egyszerűen „vákuum” jelzővel látják el, például fénysebesség vákuumban, míg a valóságos tökéletlen vákuumot „részleges vákuumnak” nevezik.
Így terjedt el a köztudatban. :)
érdemes elolvasni szerintem.
Nem kétlem, hogy energetikailag jó lehet, de nincs szívóhatása, pláne nem vákuum (ami ugye csak zárt rendszerben lehetne amúgy is)
Fülgyertyázás
Eredete:
A gyertyázás ősi indián gyógymód, de a japán ősgyógyászok is már évezredek óta alkalmazzák, iszapkezeléssel kombinálva a VÁKUUMos gyertyázást. A gyertya lenvászonból készül, amit méhviasszal itatnak át. Ez gyulladáscsökkentő hatású, és növeli a gyertya égési idejét is. Átitatják még kurkumával is, ami egy indiai gyulladáscsökkentő gyógynövény. A Tádé gyertyákat (szabadalmaztatott) még energiával is feltöltik, ami a gyógyhatást fokozza.
Hatásmechanizmusa:
Az üreges gyertyát felül meggyújtjuk, s a füst befelé gomolyog, és létrejön egy szívóhatás. A szervezetben lerakódott gyulladást, meszet, méreganyagokat a VÁKUUM kiszívja, miután egy halmazállapot változást idéz elő azokban. Egyúttal felszabadítja az energiablokkot, így beindulhat az energia, és ezután akadálytalanul áramolhat. A fájdalom az energiablokk keletkezésének a tünete.
jaj.
mindegy
Kedves Zebracsikó!
A fülgyertyázásnál enyhe vákuum keletkezik /negatív nyomás/. Bocs, de ez a helyzet. :)De szerintem a kedves fájó és eldugult fülecskéjű betegeket amúgy sem ez érdekli.
Szép estét!
Szia!
Azt javaslom inkább cseréltesd ki! Nem azért mert nem használhatod a füledben és bajod lesz tőle, hanem a fülgyertyák vékonyabbak, hogy erősebb legyen a vákuum. Így hatékonyabb. Egyébként én is két naponta szoktam javasolni a használatát, és szigorúan mindkét fület meg kell gyertyázni minden alkalommal, nehogy megbontsuk az egyensúlyt és ezzel problémát okozzunk magunknak. Először a jobb fület kell gyertyázni, aztán a balt. Odaszoktam készíteni a művelethez egy pohár vizet, és abban oltom el a gyertyát, mert elfújva szörnyen füstöl. A testgyertyát is sok mindenre tudod használni, köldökben vagy a fájó területre ill. csakrapontokra helyezve./Természetesen itt egy elég/
Remélem segítettem!
Sziasztok!
A fülem állandóan viszket és sok fülzsírt termel.
Orvos szokta kitisztítani és Garasone cseppet ír.De kezd elegem lenni belőle,mert a hatás kb 1 hétig tart.
Tegnap előtt vettem herbáriában fülgyertyát 2 csomagot.Azaz azt hittem,hogy mindkettő fülgyertya,az eladó akként adta.Amikor hazaértem vettem csak észre,hogy az egyik testgyertya.Tegnap előtt este használtam is az egyiket,használnám ma tovább,mivel azt mondták 2 naponta nyugodtan.de ugye ez más..Vagy nem?Köszönöm!