Arcüreggyulladásra használt már valaki fülgyertyát? (tudásbázis kérdés)
Fülgyertya egy nagy átverés és pénz lenyúlás.
Meleg só, infra lámpa, szükség esetén antibiotikum.
A fülgyertya nem potyog, a papírt csak a biztonság kedvéért mondják. Mint a rendes gyertya köré, a tövéhez tedd, azaz majdnem az arcodra oldalt. Én tartottam tőle kicsit, de nagyon kellemes érzés.
Segytséggel kellene csinálnod, hogy nyugodtan feküdhess az oldaladon, füledben a gyertyával. Nem szabad lánggal égnie, de ez rajta is szokott lenni. Ezért is jó, ha van ott valaki, esetleg tükörben ellenőrizd, ha egyedül vagy.
Hogy hatásos-e arcüreggyulladásra, azt nem tudom. Emlékszem viszont egy rádióadásra, orr-fül-gégész doktornő adott tanácsokat a betelefonálóknak. Szóba került az arcüreggyulladás is, és a doktornő elmesélte, neki volt egyszer olyan makacs fajta, hogy szakorvos létére nem tudta kikezelni. De átbattyogott hozzá az öreg szomszédasszonya egy szál jól megtermett tormával, és eligazította. Leültette egy tál elé, a fejére törülközőt borított, mint amikor gőzölünk, és így kellett a tál fölött reszelnie a tormát. Pár másodperc után megindult minden,de reszelt tovább a doktornő. Azt mondta, egyszer csak érezte, hogy nagyon mélyről valami eldugult csomó is jön kifelé. Rendbe is jött, és sosem újult ki többet az arcüreg-gyulladása.
Nekem most pont arcüreggyulladásom van és azt mondta a doki h száraz meleget tegyek rá
infra lámpa, vagy meleg só
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Volt már valakinek arcüreggyulladása vagy eü-s és tud segíteni? Kérdeznék
- Próbálta-e valaki az indiso speleo terápiát arcüreggyulladásra? Mennyivel lehet hatásosabb, mint egy "sima" sószoba?