Mik a tapasztalatok a ciklus.hu-ról? Van akinek bevált az ott vezetett görbe és naptár? (tudásbázis)
7. Loretta30
2013. márc. 21. 09:38
gratulálunk, mi már a kistesókát várjuk! :)
6. ccf0283561
2013. márc. 12. 11:20
Nekem sem jó helyre huzta anno be az ovut.Felhagytam vele...Megfigyeltem általában hány napra jön meg,és számoltam.Most itt van az eredménye a pocakban. :)
5. sutoczkine
2013. márc. 12. 11:18
Én ott vezetem, hogy mikor jön meg, a következő időpontját általában jól lövi be, de hogy mikor van éppen ovuláció azt mindenkinek saját maga kell szerintem kitapasztalnia. Én mondjuk nem foglalkozok az ovulációval, mert, ha nem akarok babát akkor védekezek. Minden ilyen naptár a ciklus közepére teszi, de ez nem feltétlenül igaz mindenkire.
4. Loretta30
2013. márc. 12. 11:15
nekem nem jol működik és a regisztrációmat sem tudom törölni...
3. ba7da9cfc0
2013. márc. 12. 11:14
Mire gondolsz pontosan?
Az átlag ciklushosszob alapján belövi az ovut, ha csak a mensiket írod bele. De ha váltakozik a ciklusod hossza, akkor is átlagot vesz és ügye nem mindegy, hogy 28 naponta vagy 32 naponta jön meg.
A hőgörbénél jelőli mikor volt péd, kb a pé után 2 nappal.
2. nbandus
2013. márc. 12. 11:12
Mi az alapján "védekeztünk", hogy ne legyen baba... Jövőhéten lesz 2 éves :)
1. Roza Lee
2013. márc. 12. 11:07
Mik a tapasztalatok a ciklus.hu-ról?Van akinek bevált az ott vezetett görbe és naptár?
További ajánlott fórumok:
- Késői ovulációja(22.nap), akinek van, hány napos a ciklusotok?
- Peteérés ciklus 6. napján. Volt már valakinek hasonló?
- Volt valakinek egészségügyi kaparása, mert rendszertelen volt a ciklusa?
- PCO és IR mellett ihatok palástfű teát a ciklus második felében? Van akinek segített?
- Van olyan, akinek szülés után rövidebbek lettek a ciklusai?
- Egy hasmenés után, ami kiszáradáshoz is vezetett, mennyi idöre van szükség, hogy normalizálódjon a széklet? Van valakinek tapasztalata?