Késői ovulációja(22.nap), akinek van, hány napos a ciklusotok? (beszélgetős fórum)
Nekem a 34. napon volt peteérésem, mikor összejött a babánk. :) Már 1 éve hőmérőztem (nem a babaprojekt miatt, hanem a ciklusom rendezése miatt a doki kért meg rá). Nem sokszor volt pé.-m, de nekem nagyon-nagyon össze-vissza volt a ciklusom (24-45 nap). A babás hónapban 50 napos lett volna a ciklusom! A doki pedig akart adni egyből clostit, de nem kellett, még éppen tervezés előtt összejött a Manó....
A pé.-től számítva 14-16 napra rá kell megjönnie a mensinek, így könnyen ki tudod számolni.
Öszesen fél évig próbálkoztunk a babával.Először csak úgy mint mindenki más,nem nézegetve a napokat.Az első 2 hónap siketelensége után a naptármódszer szerint 13-15 nap kattantunk rá a témára az is sikertelen volt.Majd módszerváltás és hőmérőztem magam,na akkor vált világossá,hogy nálam a hőmérséklet változás a ciklus végén van.2 hónapot méricskéltem és mind a 2x akkor volt peteérésem és akkor dolgoztunk rá jobban,aminek meg is lett az eredménye:)
Szerintem nekem mindig akkor van csak azért szerintem,mert már nem érint a dolog egyenlőre.
Szió!
Nekem is ilyen későn van peteérésem,mégis összejött a baba.
Amúgy pontosan 28 napra jön meg.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Van olyan férfi akinek a duci, kövér nők jönnek be?
- Szülés után mikor állt helyre a ciklusotok?
- Nektek hogyan alakult a ciklusotok a missed ab utáni hónapok alatt?