Én januárban szültem, márciusban voltam kontrollon, a doki felírta az Azaila fogamzásgátlót, rá egy hétre volt egy kis vérzésem, azóta semmi. Szoptatok és hozzátáplálok.
Az első terhességem után (2010-ben) a 3. hónaptól szoptatás mellett rendesen megvolt a ciklusom, akkor nem szedtem gyógyszert. 1 évig szoptattam, közben próbálkoztunk a második babával de nem estem teherbe.
Szia! Szoptatás alatt valakinek meg sem jön. viszont most kiírtam egy fórumot,mert én is tanácstalan vagyok. Szerintem ha bizonytalan vagy beszélj az orvossal.
Nekem 8 hós volt a kislányom, amikor először megjött (hozzáteszem, szoptatás mellett). Eleinte hosszabbak voltak a ciklusaim, mint a terhesség előtt, kb. 4-5 ciklus után állt vissza az eredeti állapot.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.