Mik a tapasztalatok a 100%- os teafaolajról, jó körömgombára? (tudásbázis)
5. Ekka
2014. aug. 10. 10:27
Én két évvel ezelőtt használtam, eredménnyel.:)
4. dd4fac34d4 (válaszként erre: 2. - Marlenka70)
2014. aug. 10. 08:38
Sajnos ez az eset is azt bizonyítja, hogy nagyon óvatosnak kell lenni a természetes szerekkel való házi "orvoslással"! Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a természetes szerekkel nem lehet gond, azoknak nincs káros mellékhatása! Dehogy nincs! Aminek hatása van, annak mellékhatása is van! Ne essünk át a ló másik oldalára, a gyári gyógyszerekkel, készítményekkel szembeni ellenérzésünk miatt! Csak okosan mindkét termékkörrel!
3. marlenka70
2014. aug. 9. 14:06
Olvasd a "mit lehet tenni körömgomba ellen?"-t
2. marlenka70
2014. aug. 9. 14:00
Én használtam, de óva intenék tőle mindenkit. Viszont olvastam,hogy volt akinek használt is valamit.Ha kipróbálod figyelj nagyon ha kivörösödik,esetleg sebes vagy hólyagos lesz körülötte a bőr azonnal hagyd abba ez nálam a 2. üvegnél történt. A vége orbánc lett,amivel tönkretettem a lábam egy életre.
1. bogyóka9999
2014. aug. 9. 11:20
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy használt-e már valaki 100%-os teafa olajat körömgomba ellen? Mik a tapasztalataitok?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Tud valaki körömgomba ellen jól bevált szert?
- A teafaolajat mennyire higítsam fel, ha a pattanásokra kenném?
- Mik a tapasztalatok az irrigáláshoz használt grapefuitmag kivonatról vagy teafaolajról?
- A teafaolaj mennyi idő alatt tünteti el a lábgombásodást? Tapasztalta már valaki?
- Mik a tapasztalatok a körömgomba elleni Aktív Verlaven sóról?