Mik a közeli(1 éven belül) és távoli céljaid? (beszélgetés)
összespórolni egy profi fényképezőgépre valót
írány vissza ki németországba dolgozni. vagy legalább ausztriába
Mindent megteni h aztán következö 60évbe nyugodtan vagyis pár dolgot magam mögött hagyni!
túlélni a mütétet:) fogaimat megcsináltatni...fizikálisan 20éves szintre hozni magam:) közben nyelvet tanulni...állást szerezni külföldön:)..jah és párhuzamosan..nevelni a gyerköcöket..és a párommal...talán összeházasodni...de ez nem bizti..mert nem tartom fontosnak a papirt..igy is imád...akkor meg ?:)))..
röviden ennyi:)..vagy ez sok egy évre?:DD
a múltév még tömörebb volt.DD
huhh! Az 1 éves tervem elég zsufi:) '.: használható angol (mondjuk ez 3 hónapos terv), kimenni Írországba, vagy hasonló helyre dolgozni, kicsit összekapni magam anyagilag, ha idő közben becsusszan a nagy Ő, hát azt sem bánnám, és 1 év múlva (októberhez képest)visszanézni és értékelni boldogan, elégedetten, hogy mindez sikerült!;) Utána jöhet életem szerelmével a család alapítás:)
Szulni egy egeszseges es szep kisfiut :) es ha lehet tul lenni a TOEFL-n.
Szeretnék egy jó állást, esetleg férjhez menni(bár nincs kilátásban) és haa férjhezmenés összejön, jöhet a baba!!
1 éven belül szeretném ha egészséges kisbabánk születne :))
1 éven belül szeretném, ha a Párommal egymásra találnánk és kölcsönösen egymásra ismernénk, valamint 2 hónapon belül szeretnék munkahelyet váltani (olyan munkahelyet szeretnék, ahol emberi a légkör, korrekt a fizetés, és hagyják, hogy szeretettel végezzem a munkámat).
Ha ez a két vágyam teljesült, akkor beszélhetünk a továbbiakról :)
a közeli a távoli ,hogy bejussak egy jó egyetemre
Találni egy jó fizető állást, ami az anyagi problémákat részben megoldaná.
Majd vmikor férjhez menni, gyereket szülni.
Koltozes + bovulni fog a csalad egy kutyaval.
közeli cél: olyan munkát találni, ami szeretek, barátot találni, akivel szerelmesek vagyunk vagyunk egymásba, anyagi helyzet rendezése, távoli cél: család teremtés, karrier építés, anyagi biztonság
Leszokni a cigiről,úgy hogy közbe ne szedjek fel jó pár kilót!
Termeszetesen ez sok mondentol fugg. Te meg fiatal vagy Nalad kicsit masabb a helyzet. Nekem Magyarorszagon vannak a gyerekeim, az unokaim, vagyom utanuk. Na es persze[tudom nem mindenki gondolja igy]hianyzik a megszokott eletvitelem. Ha En 20 evvel fiatalabb lennek biztos maskepp allnek a dologhoz.De ha olyan lehetosegeid vannak, ami Neked szamit, akkor ne gondolkodj sokat,azt valazd.[Persze ezt Te tudod]
Mindenhol jo de legjobb otthon.De azert gondold at!!
Valami hasonlo meg nekem is tervbe van.Csak ki tudja mikor... :)
Haza koltozni, es uj eletet kezdeni....
dolgozni,dolgozni es meg tobbet dolgozni...
Megírni végre a könyvemet.
Lediplomázni és lefutni ősszel a maratont:).
Ja, és megszabadulni a bulímiámtól.
Közeli: elvarrni az elvarratlan szálakat, és függetleníteni magam.
Távoli: nyugodt, kiegyensúlyozott családi élet.
Nekem nincsenek terveim,se közeli se távoli.
További ajánlott fórumok: