Mihez van tehetséged? (beszélgetés)
Tudok pl. nyúlszájat csinálni:
nem gázolok át senkin, szokott lelkiismeretfurdalásom lenni dolgokért, sose érdekelt a hatalom, és nagy pénzre se hajtottam, nem is tartom fontosnak a hatalmas vagyont. És mégis boldogulok.
szerintem amit írsz, az csak rövid tündöklésre elég, hogy lesz pár jó éved, aztán kakukk.. én ezt látom
túlsokmindenhez. felnőttként választottam egyet, hogy valamiben profi legyek.. a többiről simán nem beszélek. akkor jön több dolog elő, ha valakinek segieni kell, de inkább csak azt mondom jajj váéletlen sikerült. megtanultam szerénynek hazudni magam ha kell meg tehetségtelennek. szerintem itthon ez alap tulélési sskill :)
nálunk elég sok tehetsléges ember van a családban, szóval kb átlag vagyok. nincs istentudatom :)
Szerénységem tiltja, hogy eláruljam, mert a végén még kiderül, hogy valóban jó vagyok ebben. :))
/ Egyébként nem tudom, mire gondol a költő :)) /
További ajánlott fórumok:
- Király L. Norbert. Tehetséges énekes szerint, vagy csak különc figura, aki showman?
- Milyen sport jó 4 éves gyereknek és van olyan hely, ahol felmérik, hogy mihez van tehetsége?
- Szerinted egy gyereket terelgetni kell-e afelé a tevékenység (hobby) felé, amiben tehetségesnek látod, vagy hagyni kell azt csinálni, amihez
- Hogyan fogadnád, ha a gyerekedről kiderülne, hogy valamiben tehetséges?
- Semmiben sem vagyok tehetséges. Béna vagyok sportban,...
- Sajnálom, hogy nem vagyok tehetséges vidéki suttyó, csak...