Hogyan fogadnád, ha a gyerekedről kiderülne, hogy valamiben tehetséges? (beszélgetés)
Bármiben is legyen tehetséges támogatnám Nekem is nagy szerencsém van, hiszen szüleim mindig támogattak a táncban. Pedig nem egy olcsó hobbi...
Persze bizonyos szinten kompromisszumokat kell kötni...Pl nálam fizették a pesti táncórákat, megengedték h heti 2X eljöjjek utolsó óráról h felérjek, nem szóltak ha a 7végéimet próbateremben töltöttem, de ezeknek a feltétele az volt, h a suliból normális jegyeket hozzak haza...:)
Minek örülnétek legjobban:annak,hogy gyereketek verseket vagy dalszövegeket ír vagy inkább annak,hogy rajzol/fest?
Köszönöm a hozzászólásokat.
Ez hülye kérdés.
Örülnék neki!!!
Hát...
Én örülnék neki. :)
De rá bíznám, hogy mit akar kezdeni a tehetségével. Mert vannak olyanok, akik figyelembe sem veszik, hogy a gyerek mit érez és rákényszerítik az akaratukat ürügyeket keresve.
Támogatnám / támogatom, de csak az ép ész határain belül.
Legyen a saját élménye!!!
Nekem 3 gyerkőcöm van, egy harmadikas fiam, negyedikes lányom és egy középső csoportos kislányom. Borzasztóan ügyes kezük van, szépen rajzolnak. Verseny még nem volt a megyében ahol ők ne szerepeltek volna egy helyezéssel , van is egy kép a képtáramban, díjkiosztós. Hanna megyei első lett, Barni ugyanazon a pályázaton megyei második. A legkissebb megnyerte az ovodák közti versenyt, 14 ovi kb 150 gyerek rajza közül kapott első helyezést és közönségdíjjat.
Én őket külön csak egy képzőművészeti szakkörre járatom, szombatonként 3 óra. Fizetős /nem drága..csak az anyagok ára/ és rendes iskolai bizonyítványt ad. De nagyon klassz. Festenek, agyagoznak, múlt héten gyöngyötfűztek, tököt faragtak...nem vérre megy, inkább szórakozás, de örülök neki hogy több anyaghoz is hozzányúlnak.
Itthon nem állítom neki őket rajzolni, jobban örülnek a díjjakkal járó legónak vagy kirakónak, szerintem nagyon egészségesen fogják fel, mi is.
A tanulás fontosabb, ez egy plusz ami fantasztikus, de a jójegyek nélkül nem sokat és ha ezzel szeretnének majd foglalkozni.
... támogatom... lehetőségeket adok neki a továbbfejlődésre(nem = a Megasztárral) :o), megmutatom az előtte álló lehetőségeket.
Az én kislányom nyelvtanulásban tehetséges... támogatom... :o)) ... már nem nézünk magyar TV csatornákat. :o))))
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Elvetetnéd, ha még időben kiderülne hogy súlyosan beteg a babád?
- Mit tennétek, ha az összes nektek tetsző pasiról kiderülne, hogy van párja?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Király L. Norbert. Tehetséges énekes szerint, vagy csak különc figura, aki showman?