Király L. Norbert. Tehetséges énekes szerint, vagy csak különc figura, aki showman? (beszélgetés)
Nekem aztán teljesen mindegy, h. ki esett vagy nem. A véleményemet csak leírhatom, nem?
Nem ismerem mint embert, nem is úgy mondtam róla véleményt, hanem ahogyan én láttam.
Abba kellene hagyni!
Kiesett.Legyetek megelégedve!
Én meg az ilyen tahó hozzászólások miatt vagyok csalódott!
Szerintem jól mozog, de a hangja borzalmas.
Mint a fába szorult féreg, ahogy üvölt és hörög!!!
miért?
kb. be lehet lőni kik Tabáni célcsoportja.
:)
mert az Ő célközönsége nem tudja, hogy kell letölteni.
:)
Érdekes Tabánit nem a netről szedik le,van már aranylemeze.
Koncertezik.
Az élő szereplést meg semmi nem pótolja!
Ez a legfonosabb!Nincsen értelme veszekedni.
A Norbi rajongói sosem lesznek mondjuk Nikolas rajongók.Tehát nem rövidít meg senkit Norbi,mint ahogyan ezt állítják.
És az a lényeg,mi lesz később,kinek fut be a karrierje,kinek VESZIK majd a lemezét,vagy dvd-jét!
Így igaz.
Szóról-szóra
" Tud valami olyat, ami nem tanítható "
Ez így igaz !!!
Ja és mégegy. Aki már idáig eljut, az mind nyerő.
Vastag Tomi is, Wolf Kati is, stb.
Mindnk megváltozik az élete. Szerintem.
Sziasztok
Még nem olvastam végig a fórumot.
Norbinak nemsok hangja van, szerintem, de nem ő az egyetlen, sokan vannak a szakmában. pl, most csak Charlie jut eszembe, ő is ilyen rekedtes, mégis vitte valamire.
Norbiban viszont van valami plusz, nem tudom a show, vagy van benne valami tehetség ami rendkívüli.
Az X-faktor nem énekverseny, mint ahogy írtam a másik fórumon is.
Itt még nem olvastam a hozzászólásokat, de ott már veszekednek, pedig felesleges.
Jó éjt mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- Mihez van tehetséged?
- Milyen sport jó 4 éves gyereknek és van olyan hely, ahol felmérik, hogy mihez van tehetsége?
- Szerinted egy gyereket terelgetni kell-e afelé a tevékenység (hobby) felé, amiben tehetségesnek látod, vagy hagyni kell azt csinálni, amihez
- Hogyan fogadnád, ha a gyerekedről kiderülne, hogy valamiben tehetséges?
- Semmiben sem vagyok tehetséges. Béna vagyok sportban,...