Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok? fórum

Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok? (beszélgetés)

tegnap 23:54

Akikről itt beszélünk, azok mind ugyanolyan emberek mint mi.

Teljesen független attól, hogy ki kit szeret, mert ez a egész kizárólag csak az Ő magánügyük.

Én erről ezt gondolom.

tegnap 22:45
Szerintem meg két nő inkább elfogadott, mint két férfi együtt.
12. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:49
Nem tudom. Szerintem egyformán "nem cukik", de az ő dolguk.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnap 18:45
Igen nő
10. globus (válaszként erre: 9. - 55Judit)
tegnap 17:56

Azt mondom, hogy nézőpont kérdése.

Nekem speciel egyik sem, de nem is kell látnom szerencsére.

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 17:55
És te? :)
8. globus (válaszként erre: 5. - 55Judit)
tegnap 17:49
Heteró férfiak kifejezetten szeretik nézni a női párosokat, sőt harmadik tagnak is nőt akarnak.
tegnap 17:26
A leszbikus is meleg. Nem? Ez olyan mintha azt mondanánd hogy nem bírod a bűnözőket, viszont aki törvényt szeg, azt igen. Vagy nem szereted az orvosokat, de a sebészeket igen. Már ne haragudj, de ez egy teljesen értelmetlen fórum így.
tegnap 17:16

Én ha cukinak nem is tartom, de két férfias férfi szerelmét inkább elfogadom,mint a b.zi nőket. gondolom az az oka,hogy egyébként is kis családunkban mindig 1-2 fővel férfi többség volt. EDESAnyamon kívül női bizalmasom, barátnőm soha nem volt,introvertalt vagyok, női közösségben soha nem vettem részt.

Különben a hagyományos női témák abszolút nem érdekelnek.

Egyébként többször kötöttem házasságot, van gyerekem,szerencsére fiú.

Nem vagy egyedül,szerintem

nem sok nő szereti a nőket, csak nem trendi bevallani.

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnap 16:26
Ez lehet! Pl. nekem van egy meleg pár ismerősöm, kicsit zavar hogy ők együtt vannak, de nem különösebben. Viszont amikor láttam 2 nőt csókolózni, azt hittem elhányom magam. Szörnyű még visszagondolni is rá.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:23
Lehet, hogy azért, mert te is nő vagy?
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:02
A te érzéseid hozzád tartoznak. Senki nem tudhatja mit miért érzel.
tegnap 15:40
Jó kérdés. De én nem tudom.
tegnap 15:38
Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, és cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok, és nem tartom cukinak őket?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook