Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok? fórum
Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok? (beszélgetés)
A leszbikus is meleg. Nem? Ez olyan mintha azt mondanánd hogy nem bírod a bűnözőket, viszont aki törvényt szeg, azt igen. Vagy nem szereted az orvosokat, de a sebészeket igen. Már ne haragudj, de ez egy teljesen értelmetlen fórum így.
Én ha cukinak nem is tartom, de két férfias férfi szerelmét inkább elfogadom,mint a b.zi nőket. gondolom az az oka,hogy egyébként is kis családunkban mindig 1-2 fővel férfi többség volt. EDESAnyamon kívül női bizalmasom, barátnőm soha nem volt,introvertalt vagyok, női közösségben soha nem vettem részt.
Különben a hagyományos női témák abszolút nem érdekelnek.
Egyébként többször kötöttem házasságot, van gyerekem,szerencsére fiú.
Nem vagy egyedül,szerintem
nem sok nő szereti a nőket, csak nem trendi bevallani.
Ez lehet! Pl. nekem van egy meleg pár ismerősöm, kicsit zavar hogy ők együtt vannak, de nem különösebben. Viszont amikor láttam 2 nőt csókolózni, azt hittem elhányom magam. Szörnyű még visszagondolni is rá.