Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért van ez, normális? fórum

Miért van ez, normális? (beszélgetés)

24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Perzsacica)
okt. 20. 18:04
Igen, még 1-2x bekentem cicaplaszttal, mert az lehúzta a gyulladást. A jobb szememen már nincs is pilla, nem hámlik, nem piros, szépen meggyógyult.
okt. 20. 07:05
Változott valami?
22. Ágio8405 (válaszként erre: 14. - Srcrss)
okt. 17. 22:17
Pedig az nagyon ritka és főleg ha olyanhoz mész aki tényleg jó ne lesz semmi gond. Anyukámnak azóta van műkörme amióta bejött Magyarországra. Kb 30 éve. Soha semmi gondja nem volt vele, pedig jópár körmöst megjárt már.
okt. 17. 22:14
Igen. Nagy eséllyel allergia. Menj vissza a pilláshoz, ő pár perc alatt leoldja és ha az volt az oka akkor hamar helyre is jössz. Felelseges várnod és szenved és amíg lejönnek maguktól. A pilla felrakásnál nincs fertötlenítés ha jól emlékszem. Csak zsírralanítani kell a pillàkat. Az eszközöket kell fertőtleníteni. De ez a hámlásos, viszketős tünet nagyon allergiának tűnik.
20. srcrss (válaszként erre: 19. - Papája)
okt. 17. 10:24
Sok férfinak tetszik. ;) De nem biztos, hogy a férfiak kedvéért csináltatják. És van, ami szép, ízléses...
19. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 10:17

...most meg panaszkodsz !

Sok ostoba nő mindent elkövet, hogy tönkretegye az egészséges testét.

Minden mű rajtuk. Köröm, pilla, borzalmas szájak, mellek, testékszerek mindenhol, stb...Legundorítóbb az orrkarika, ami lóg, mint a ta-kony.

Kérdezzétek már meg a férfiakat, tetszik-e nekik is ez a sok műanyag.

A bőrötöket fiatalon teletetováltatjátok, ami nem csak 1 életre megbélyegez, de tönkre is tesz. Nincs rondább, mint egy öreg, fonnyadt tetovált test...

De rajta vakuljatok is kedvetekre, biztosan megéri !

Ráadásul annyire felelőtlen vagy, hogy csak azért is pilla mindenáron és még most sem az orvoshoz sietsz, hanem a hoxa rendelőt keresed fel.

Anyád, apád mit szól ehhez ?

18. 80ASIQ (válaszként erre: 16. - Lady Lavender)
okt. 16. 17:29
A nagy magyar átlag nem a Mulerúzs táncosnője...
17. Hansika (válaszként erre: 16. - Lady Lavender)
okt. 16. 15:04

Valamikor a regi vilägban en dolgoztam a regi Maximban meg a regi Moulinban is...

De akkor meg pelyhes teenager voltam..-))

16. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - 80ASIQ)
okt. 16. 14:58

Van néhány színpad, ahol kell.

A modern Moulen Rouge tancosnoje, aki utanzatot is hodott, kopaszodott. De ha valaki tanzos...

15. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 16. 14:57
A kamilla szárít,,
14. srcrss
okt. 16. 14:52
Ezért nincs műkörmöm, nem is volt, pedig tetszik. Tartok a fertőzésektől, egyebektől...
okt. 16. 14:50

Ha tultermel a lillad 3-szor annyit kell mosni.

Én 1-2 éve nem használok semmit és spéci lemosot. Most egészségesnek néz ki a szemem mikroszkóp alatt is.

20 évig sminkeltem.

Ha választani kell...egy szemem van. Ruhából veszek másikat.

okt. 16. 14:25

egyáltalán mi a francnak kell műszempilla???

Meg az a sok szar amit egy nö magära akaszt...

11. 80ASIQ
okt. 16. 13:57

Úgy egyáltalán mi a francnak kell műszempilla?? Persze hogyan is érthetnék hozzá férfiként?

Mindenesetre: Orvoshoz!!

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
okt. 16. 12:39
Igen, sajnos valószínű nem figyeltem oda rá eléggé, és csak azért is csináltattam.
9. perzsacica (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 16. 12:34

Menj vele azonnal orvoshoz ha nem szeretnéd a látásodat elveszíteni! Már így is elég sokat kísérleteztél vele.

Ha csak magánban tudnak fogadni akkor oda de ezzel a sürgősségire is bemehetsz. Szaruhártya fekély is lehet belőle : [link]

Nem játék!

okt. 16. 12:29
Azt írtad, fél éve van, és máskor is volt vele gond. Az a baj ezekkel az érzékenységekkel, hogy nem hozzászokik a szervezetünk, hanem egyre hevesebb reakciót okoz.
okt. 16. 12:24
Nyilván amikor elkezdtem, akkor még nem tudtam. Azóta pedig nem is csináltattam.
6. Ghost👻 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 16. 12:16
Látszik,hogy sokat segìt.... 🤦‍♀️
okt. 16. 12:15
Ha bajod van a műszempillával, miért csináltatsz? :-O Miért nem az az első, hogy leszedeted, ha irritált a szemhéjad? Értem, hogy cuki a műszempilla, de biztos nem kockáztatnám érte a látásom. Meg azzal sem, hogy hetekig házi praktikákat próbálgatok orvos helyett.... Főleg olyanokat, amitől még romlik is a helyzet.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ghost👻)
okt. 16. 12:08

Nem tudom, én arra esküszöm.

De azért köszönöm. :)

3. Ghost👻 (válaszként erre: 2. - Ghost👻)
okt. 16. 12:01

*kamilla

Bocs.

2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 16. 12:01
Nekem orvos mondta,hogy szemre tilos a
okt. 16. 11:58
Egy 2-3 héttel ezelőtt apró, fehér csipaszerű valami kezdett el megjelenni először a jobb szemem külső sarkában. Nagyon viszketett néha hetekig is, ez (lekopogom), szerencsére elmúlt. Olykor könnyeztem is, illetve égett a szemem, úgy néztem ki, mintha sírtam volna. Majd rájöttem, hogy ez nem csipa, hanem kb. az egész alsó, majd a felső szemhéjam is, és a másik, a bal szemhéjam felső része is el kezdett hámlani. De nagyon brutálisan. 1-2 hétig pedig az egész szemhéjam bevörösödött. Először azt hittem, hogy árpa, vagy valami gyulladás, de voltam már árpás, illetve gyulladást se feltételezek. Fél éve van/volt műszempillám. Máskor is volt vele bajom, de most azt gondolom, ez a pilla miatt lehet. Nem tudom, hogy allergiás lennék a műszempillára, vagy a ragasztóra, esetleg új alapanyagot használhat a pillásom, vagy nem jól fertőtleníthetett le valamit. Erre tudok gondolni, hogy ettől van ez a "szemirritációm", de megköszönném, ha valaki, aki ért hozzá, vagy esetleg átélt már ilyet, megmondaná vagy segítene, hogy ez mitől van. Próbáltam utánanézni a neten, különböző videókat néztem, ahol azt írták, ha ez a probléma, le kell oldani a maradék műszempillát, de én nem merem. Ígyis nagyon csúnya a szemem, félek, hogy az csak rontana a helyzeten. Én a régi praktikák és gyógymódok híve vagyok, ezért főztem kamillát, és annak a levével borogattam egy max. 2-3 napig a szemhéjamat. Ettől még jobban el kezdett hámlani, ami nem tudom, mennyire normális. Majd cicaplaszttal kenegettem szintén egy pár napig a kritikus részeket, ami kicsit csípett, és pirosabb lett, de másnapra enyhült. Viszont még mindig naponta egyszer legalább nagyon hámlik, már vagy 3 hete. Mivel tudnám kezelni, vagy mikor lesz jobb a szemem? Nem merek így kimenni az utcára. Köszönöm a válaszokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook