Szerintetek ez normális? Miért csinálja ezt velem a barátom? (beszélgetés)
Nem mondtam, hogy nem sikerülhet. Csak azt, hogy oka van.
Én is ismerek ilyen embert. Neki az volt a problémája, hogy az elutasító, felületes csinibabákra bukott. 33 évesen nem jutott el odáig, hogy nem a külső az elsődleges és ha megismerne kicsit kevésbé dekoratív csajokat, sikere is lehetne. Azóta ő is családapa...
az ismerősöm azóta már házas ember, gyerekei is vannak.
később is sikerülhet. ezért nem kell általánosítani.
Azért ha annyi idős koráig nem talál valaki egy komoly társat, annak van oka.
Nem feltétlenül csak az, hogy rossz ember. Lehet, hogy nem is akar, lehet, hogy fél a nőktől, vagy olyanokra bukik, akik elhajtják vagy csak kihasználják, esetleg túl mulya és nem bír kezdeményezni.
igen, ez a hapsi gáz. de ettől még nem kell általánosítani.
nekem volt olyan ismerősöm, aki 28 évesen szűz volt (pasi). pedig rendes, értelmes srác volt, gondoskodó és nem rondább az átlagnál.
és hol húzzuk meg az életkort?
sztem nem ezen múlt. 35 évesen nem volt komoly kapcsolata, attól még rövidebbek lehettek, max az igazi nem jött még. ettől még nem kell egy bunkó állatnak lenni.
"hiszem, hogy idővel a saját érdekében változtat"
Hát, gratulálok. Egy újabb Teréz anya, aki azt hiszi, hogy megjavíthat egy férfit... Végülis próbálkozni lehet, csak vigyázz, nehogy a te idegeid és önbecsülésed húzzák a rövidebbet.
Az a férfi, akinek 35 évesen nem volt még komoly kapcsolata, az nem tud szeretni, ebben biztos vagyok. Nem ragozom tovább, ha maradsz, hát maradj, a többség már előre látja a végkimenetelt. Csak azt kívánom, hogy mielőbb kikerülj ebből és minél rövidebb ideig tartson a felépülésed...
Egy csaj, akit néha kinyírnak innen.
bohóckodó, 123, epervirág meg ilyen neveken futott.
Ezt a sztorit Coffee is írhatta volna....
Ha még élne......
Szerintem az tartja mellette, hogy fél, hogy nem fog jobbat találni.
De az ilyen pasi mindig ló helyett szamár...
Megette a fene azt a kapcsolatot, ahol erôfitogtatás, játszmázás, támadás-védekezés van.
Ha nem spontán kiegyenlítôdés-kiegészítés, szenvedésre van ítélve a gyengébb fél.
További ajánlott fórumok:
- Segitség, a barátom nem hív vissza...mit csináljak?
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- A barátom flegma, amikor együtt aludnék vele. Mit csináljak?
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Az egyik barátomról fantáziálok mindig! Mit csináljak?
- Nem tudok jól lovagolni a barátomon. Valami tanács, hogy mit tegyek mit csináljak máshogy? Nem tudom elengedni sem magam...