Miért van elzsibbadva a jobb kezemen az ujjaim? (tudásbázis)
8. havasigyopár
2011. márc. 27. 06:55
Nekem is zsibbadott, a nyakcsigolyámnál volt a baj.Azota kaptam kezelést és nem zsibbad,gyogyulást kivánok.
7. 6b006fc769
2011. márc. 27. 06:33
Nekem a terhességem alatt volt ilyen, akkor az volt a magyarázat, hogy az ödéma nyomja az idegpályát. Szóval lehet, hogy valami nyomja az idegpályát, de lehet keringési rendellenesség is. Mindenképp menj el orvoshoz vele, mert nem játék!
6. bnedora
2011. márc. 26. 21:53
Én is orvost ajánlok, mert komoly probléma is lehet a háttérben. Bár inkább arra gondolok, hogy az inakat nyomja valami, és pár nap alatt elmúlik. Jobbulást!
5. bumburka
2011. márc. 26. 21:53
Talán a véráram nem megfelelően működik a testedben?
Esetleg neurotikus(idegi)probléma?
A szakrendelésen mondj el mindent részletesen!!!!
4. lacza9 (válaszként erre: 1. - Szájrúzs*.*)
2011. márc. 26. 21:49
Helló!
Szerintem gerinc probléma okozhat többek közt ujj zsibbadást,mindenképpen keresd fel a házi orvosod,ő majd tovább küld szakrendelésre.
Jobbulást :))))))
3. zebracsikó
2011. márc. 26. 21:48
mindenképp menj el orvoshoz vele!!!
többféle ok állhat a háttérben
2. a14deb9047
2011. márc. 26. 21:48
Nem volt mostanában hirtelen mozdulat, valamilyen eséssel járó baleset?
1. szájrúzs*.*
2011. márc. 26. 21:46
már több mint 1 hete elvan zsibbadva a jobb kezemen az ujjaim, és ilyen bizsergetős érzést érzék, és nagyon gyengék az ujjaim, alig tudok írni a füzetembe órán, nem tudom rányomni a tollat hogy fogjon normálisan mert gyenge a kezem, és tiszta vékonyan írok. Annyira rossz érzés, mitől lehet ez? nem aludtam el a nyakam se semmi. nem fáj csak bizsergetős érzés. és nehezen tudok fogni nehéz tárgyakat, segítenem kell a bal kezemmel rá. 14 éves lány vagyok :S
További ajánlott fórumok:
- A jobb kezemen már lassan 1 éve kijött ilyen ekcémának mondott kiütés, hogyan szabadulhatnék meg tőle?
- Nagyon száraz a kezemen a bőr.Mit javasoltok?
- Minden karóra hetek alatt megáll a kezemen, mitől lehet?
- Reggelre rendszeresen elzsibbad, érzéketlen a jobb kezemen a kis és a gyűrűsujjam, hogy nem is érzem.Ha megmozgatom, elmúlik.Ez mitől lehet?
- Eljegyzési gyűrűt jobb vagy bal kezemen kell hordanom?
- Miért van elzsibbadva a bal sarkam?