Miért van az, ha feszült vagyok ennem kell, hogy lenyugodjak?Más is érez ilyet? (tudásbázis)
Én folyamatosan boldogtalan vagyok hetek, talán hónapok óta. Inkább ez, mint a hamis boldogság illúziója.
Ha étel kell ahhoz, hogy jobban érezd magad, akkor a lelki életed nincs rendben.
Nekem sikerült így 15 plusz kilót felszedni, a rekord 1 hónap alatt +9 kiló volt.
Most fogyózok.
Ismerős az érzés!!..még csak 20 éves voltam....képtelen voltam jó darabig feldolgozni
Együtt érzek veled,nagyon nehéz időszak lesz!!!de kitartás!!!!!
4 hónapja lett beteg Apukám, 2 hónapra rá sajnos örökre itt is hagyott minket. Ezidő alatt 15 kilót híztam. Nálam apásabb lány nem sok van, ez biztos.
Úgyhogy igen, más is van így....
Egyébként teljesen normális jelenség, mert az iegeskedéssel energiát használsz fel, aminek a pótlását igényli a szervezet.
Akkoris éhes leszel, ha épp evés után vagy ideges? :)
Egyébként ajánlom figyelmedbe az ilyen esetekre a kkeserű csokoládét. Fogyaszt...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Nagyon ideges vagyok és feszült, mit tegyek?
- Az utolsó hónapban vagyok és pár napja iszonyatos feszültségérzetem van.Együltő helyembe szét tudnék robbanni a sammitől. Mit tegyek?
- Nagyon feszült vagyok, hogy nem mentem el gombászni.
- Menses előtti napokon nagyon feszült vagyok, van valami praktikátok erre?
- Rengeteg bennem a feszültség, azt gondolom utolért a...