Miért van az, ha álmodok, minden alkalommal rosszul vagyok? (tudásbázis)
Tegnapelőtt megint volt ilyen álmom.
Amit ajánlott valaki lentebb oldalt, írtam oda. Remélem, válaszolnak is. :-)
fordulhatnál olyan emberhez ,aki**ndi-val foglalkozik, lehet az is tudna valamit segíteni
főleg ha lelki gondokkal küzdöl
Ha Pesten élsz ott biztos vannak.
A **sokról tudom nem kérhetnek pénzt a segítségnyújtásért, szóval ez neked nem kerülne semmibe.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Ide tedd fel a kérdésed álmoddal kapcsolatban,Rosta Erzsébet fog válaszolni!!
Álmaimban kb. 1 hónapja, tudom, hogy álmodok. Akármilyen jelentéktelen is, fel akarok ébredni, mert nem érzem jól magam, mint akihez közeleg a halál. Aki szerepelt álmomban, volt, hogy mondtam neki, hogy kár, nem fog emlékezni erre, mert ez az én álmom.
Olyan is volt, hogy tudtam,fel fogok ébredni és messziről meglátott a húgom, amikor padon ültem egy lényegtelen személlyel. Szóltam neki, hogy el fogok tűnni, és a húgomnak mondja azt,ha rám kérdez,hova lettem, hogy itt se voltam.
Olvastam a tudatos álomról, hogy kell felébreszteni magam, és tegnap éjjel azt próbálgattam. Rossz érzésem van mindig, pedig semmi rossz nem történik. Az életem, a valóság rossz, ami kihathat az álmaimra.
Nincs munkám,tpénzem, együtt élek egy idiótával, aki miatt tönkrement minden körülöttem. Rájöttem, hogy tényleg jót akart, de a züllött életmódja miatt jutottunk el ebbe a rossz helyzetbe.
Én úgy gondolom, hogy a másfél évnyi szenvedések miatti idegeskedésbe fogok belepusztulni hamarosan. Sulinak májusban vége, tanulnom kell, vizsgázni, de nem tudom, mi lesz belőle így. Ha az nem lenne, már rég itthagytam volna, de addig valahogy ki kell bírnom.
Heti 3 álom minimum van és szerintetek mi lehet ez?
Én a saját halálomra gondolok...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek? Heti hány alkalommal "kell" aerobicozni? Heti 3? Minden másnap.....?
- Miért írogat minden alkalommal egy ismerősöm? Miért köszönt mindig?
- Mi legyen, ha egy férfi nem képes minden alkalommal kezdeményezni?
- Ti ha beszélgetek a barátaitokkal, minden alkalommal köszöngettek ott egymásnak?
- Miért pattog ki az arcom minden alkalommal meló után? (éjszakai meló diszkóban)
- Mit tegyek, ha 3 havonta véres hólyaggyulladásom van és csak antibiotikumot adnak minden alkalommal?