Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért pattog ki az arcom minden alkalommal meló után? (éjszakai meló diszkóban) fórum

Miért pattog ki az arcom minden alkalommal meló után? (éjszakai meló diszkóban) (tudásbázis)

2010. aug. 12. 12:34
Na. A tegnapi este is elég hajtós volt, vagyis annyira nem, de fülledt idő volt, és mivel már 5 órakor megfürödtem, este meg meló közben nem mosakodtam, így egész éjjel fénylett a homlokom, persze a veríjtéktől ugye. De valamiért mégsem pattogott ki. Annyi hogy meló előtt nem ittam kávét..vagy nemtom mitől....
2010. aug. 8. 15:15
Nekem ugyanilyen bőröm van/volt. Sajnos nem tudok rá jobb megoldást, mint a napi szinten való ápolás,a megfelelő táplálkozás, illetve nálama halolaj kapszula. Szépen rendbehozta az arcom, sokkal jobban bírja a gyűrődést, nem ragyásodik ki egy-egy ilyen alkalom után.
2010. aug. 8. 15:15
Sztem inkabb ha ennyire zavar akkor masszal el egy kozmetikushoz es kerdezd meg.O tobbet tud mondani es biztos jobban ert hozza es a temerdek kerdesedet felteheted neki es o meg meg is tudja valaszolni.
2010. aug. 8. 15:14
Ilyen kerdes mar volt egyszer...es ugyan ebben a temaban.Ejszakai melohely,ragyas arc...minek kell hatszaz topikot nyitni?
6. 8fd47b681f (válaszként erre: 4. - Binky)
2010. aug. 8. 15:12
HAsználok arclemosót, de melóba nem vihetem el...
2010. aug. 8. 15:11

És csak az enyém? Senki másé? Még aki cigizik mellettem, neki is tök sima egész éjjel a homloka? Akkor viszont hogy lehetne elérni, hogy ne izzadjon annyira a homlokom, vagy a pórusok ne tömődjenek el, ne legyeneke kitágulva?

Van vmi megoldás?

2010. aug. 8. 15:10
igen, arctisztító tonik, és kozmetikustól kérj olyan krémet, ami napi szinten véd/el is magyarázhatod neki miről vanm szó/, nekem babor márkájú volt. Reggel-este tonik(eszméletlenül sok kosz jön le ilyenkor az arcomról), majd utána ez a védőkrém.
2010. aug. 8. 15:10

Gondolom,dohányoznak ott elég rendesen?!

A bőröd pedig "beszívja" ezt a mocskot, és így reagál rá. Kiüríti a mérgeket, amiket beszívott...

2010. aug. 8. 15:08

Tök szar, hogy sima arccal megyek, és reggelre tiszta ragya vagyok. Pedig még szabad téren is vagyok. És a 15fős alakulatból csak nekem. Igaz, hogy alapvetően vegyes típusú a bőröm, 2-3 óra elteltével már erősen fénylik-csillog.

Tehetek ez ellen valamit? Mossam meg hideg vízzel óránként? De a kezem tele van vegyszerrel (poharak mosogatása miatt mosogatószer).

Tudtok vmit tanácsolni?

2010. aug. 8. 15:08
Miért pattog ki az arcom minden alkalommal meló után? (éjszakai meló diszkóban)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook