Miért pattog ki az arcom minden alkalommal meló után? (éjszakai meló diszkóban) (tudásbázis)
És csak az enyém? Senki másé? Még aki cigizik mellettem, neki is tök sima egész éjjel a homloka? Akkor viszont hogy lehetne elérni, hogy ne izzadjon annyira a homlokom, vagy a pórusok ne tömődjenek el, ne legyeneke kitágulva?
Van vmi megoldás?
Gondolom,dohányoznak ott elég rendesen?!
A bőröd pedig "beszívja" ezt a mocskot, és így reagál rá. Kiüríti a mérgeket, amiket beszívott...
Tök szar, hogy sima arccal megyek, és reggelre tiszta ragya vagyok. Pedig még szabad téren is vagyok. És a 15fős alakulatból csak nekem. Igaz, hogy alapvetően vegyes típusú a bőröm, 2-3 óra elteltével már erősen fénylik-csillog.
Tehetek ez ellen valamit? Mossam meg hideg vízzel óránként? De a kezem tele van vegyszerrel (poharak mosogatása miatt mosogatószer).
Tudtok vmit tanácsolni?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- A mérleg pasik havi 1 vagy 2 alkalommal megelégszenek?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Fussunk heti alkalommal
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Naponta hány alkalommal szoktatok enni?