Miért tiltott le, ha kedves voltam vele? (beszélgetés)
Egyetértek. Sajnos már hónapok óta húzódik ez a történet, mindig újabb és újabb jelentéktelen kis részletek derülnek ki.
Nagyon sajnálom FI-t, hogy ennyire nem tud túllépni rajta, és még sokadjára is itt várja a segítséget.
Nem értelek. Pár napja te kérted ne írjon mert nem tudod elfelejteni másképp.
Hol a gond? Te is már számtalanszor letiltottad..
Azért tiltott le, mert rájött , hogy nagyon beteg vagy. Hónapok óta ismétled ugyanazt. Nincs semmi de semmi változás. Ezért tiltott le , nyilván ő még többet kapott a kedves írásaidból. Nem akar része lenni egy beteg ember szerelmi életének. Bocsánat mindenkitől - nem szeretnék senkit sem megbántani- a betegség nem bűn , sőt inkább segítséget igényel a környezetétől. Kedves F.I. lehet, hogy még nem mondta senki neked, menj már el egy pszichiáterhez és gyógyulj meg , ne kérdezd meg itt ezredszer is ugyanazt.
Most ezzel kockáztatom, hogy engem tiltanak ki innen, a gyógyítás lépései nem veszélytelenek.
"elég zűrös a viszonyunk"
Hol van itt bármilyen viszony ? Minek foglalkozol ezzel a férfivel, még gondolatban is ? Nem értem. Hagyd a fenébe ezt a pasit.
"Összejöttem egy másik férfivel"
Ha van valakid, pláne érthetetlen a viselkedésed. Foglalkozz a barátoddal !
Volt egy ismerősöm, akit mióta ismerek elég zűrös a viszonyunk. Nem voltunk soha együtt, mégis néha úgy számonként, mintha nem tudom mi lett volna közöttünk. Pár hónapja feltettem egy képet storyba egy férfivel, akivel akkor együtt voltam, amire ő kiakadt. Hetekig nem is szóltunk egymáshoz, én akartam vele lenni régebben, de ő csak játszott velem, ezért inkább nem kellett.
Utána lévő periódusban mintha megint közelebb kerültünk volna egymáshoz, majd nem keresett. Összejöttem egy másik férfivel, amire ő gratulált, hogy végre találtam valakit, akkor ott elmondtam neki, hogy nem vagyok szerencsétlen, hogy ne találják senkit…
Tegnap láttam Facebookon, hogy születésnapja van, írtam neki egy üdvözletet, de nem írt vissza rá. Ma megnéztem, hogy elolvasta egyáltalán, mire azt írta ki a messenger, hogy egy a személy nem elérhető a messengeren. Magyarul letiltott. Miért?
További ajánlott fórumok:
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Ha a munkahelyetekre új ember érkezik, automatikusan kedvesek vagytok vele?
- Előfordul hogy egy férfi, csak azért kedves velem, mert rájött tetszik nekem?
- Milyen apró kedvesség történt veled, amit másokkal is megosztanál, hogy felviduljanak?
- Nektek volt már, hogy valaki kedves volt veletek, de mégis úgy éreztétek, hogy energiavámpír az illető?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?