Miért tartják a magyarokat depressziós népnek? (beszélgetős fórum)
Jokai Mor egyik törtenelmi muve szerint 2-nagy csoport volt az idök kezdeten , az egyik nagy csalad szöke es kekszemu egyenekböl tevödött össze , a masikban barna haju es barna szemukek voltak többsegben :)
Ha visszamegyunk a mondak vilagaba ez ala is van tamasztva ,mert ugyebar Hunor es Magyar volt a az összekötö kapocs a 2-nagy csoport között :)
A verfrissites biologiai szempontbol jo , de az nem jo amikor a ½-orszag uton van otthonrol -:(
...És ki kérdezett itt őslakosokról? ...Eleve nem ez volt a kérdés!..Írhatok én neked róluk is, ha gondolod!..:-)))
Örülj neki, legalább frissül a genetikai állományotok!..:-) ...És akik tovább állnak azoknak is!..:-)
Köszi, elolvastam...hát ezek után sem beszélhetünk őslakosokról, mert eleve bevándorlás volt mindenhonnan.
Ja és ez a mai napig tart :))
Érdekes hogy a vérfrissítés általában jó irányba tolja el genetikailag az élőlényeket.
Már pedig a magyarra jellemző, hogy nagyon kevert nép, talán ezért is nem fogunk össze, mint pl. a japán vagy kínai.
Egyáltalán tudja valaki hogy néz ki egy igazi magyar, már mint az eredeti??
Nem hinnem hogy a Magyar embert le kell(-ene!) becsulni , ö is epp olyan jol kitudja maganak kaparni azt a bizonyos gesztenyet mint a többi , egyebb nepek :)
Egyebkent szerintem a Magyar embert kedves,szeretetremelto,vendegszeretö nepnek tartjak vilagszerte :)
Talan nincs is mar törzsgyökeres "igaz" Magyar ?
Esetleg eldugott pici telepuleseken ? !
Ez a hasonlat azért sántít...
A növény- és állatvilágban a gyenge, a beteg elpusztul. Az embernél ez kissé másképpen működik, a természetes szelekció kevésbé...
Ahogy az angol megkérdezi udvariasságból, hogy vagy, de válaszolni nem szoktak rá (nem is illik), hanem beszélgetnek tovább...
Nem is értem, miért kellene a magánéletet kibeszélni.
Talán azért mert eddigi tapasztalataim alapján, mi magyarok sokkal öszíntébb nép vagyunk és még az aktív népbutítás ellenére is, értelmesebbek mint jó pár "nagy nyugati nép"...
A némettöl is pl. megkérdezik hogy : hogy vagy?...és az a válasz hogy: mi közöd hozzá?...vagy pedig vigyorogva azt mondja hogy jól, közben meg éppen árverezik a házát, de soha nem merné azt mondani hogy rosszúl mert "mit szólnának a szomszédok hozzá?"...szóval nekem szimpatikusabb ha valaki öszíntén azt mondja hogy "szarul de büszkén" minthogy a képembe hazudjon.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- Szülés utáni depresszió 2014
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene