MIért sántít a kiscicám?:( (tudásbázis)
hát ezt jó voltxD
De igazad van...vagyis hát volt olyan h nem belerugott hanem megdobda.És elöttem:@!!!nagyon szemét egy nö az biztos.De már jól van a cicus:)
Szegény Tücsim ma megint leesett a garázs tetejéröl,lehet hogy holnapra megint sántítani fog...Egy hét elött még elég rosszul volt de most már ugyanolyan mint volt:D:D
CSak az volt még aggaszó hogy a hangulata is más lett...És mikor elste megetettem akkor oldalasan rágott.Valószínűleg jöttek szegénynek a fogacskái azért volt olyan rossz kedve.:(:)
azonnal állatorvoshoz vinni. ezek olyan kis gyönge állatok, hogy nem várnék vele.
remélem megoldódik a problémátok.
szia!
vidd el másik orvoshoz.
sziasztok! nagyon nagy segítségre lenne szükségem! 10 hetes kiscicám van, és 2 napja nagyon be van dagadva az egyik lába, nem tud arra a lábára állni sem. Nagyon rossz a közérzete inkább elvonul és enni se nagyon kér. Nem tudjuk mi történt vele, lehet a szomszéd megverte őt mert néha át szokott járni. Az itteni állatorvost nem szeretjük mert nem bánik jól az állatokkal (a kutyánktól is fél), mit lehet tenni a cicával? el fog pusztulni?:(:(
köszi a választ! nagyon sürgős mert megszakad a szívem olyan keservesen néz:(
én megnézetném állatorvossal.
de nézd meg azért, hogy nehogy toklász is legyen benne.
én mindennap átnézem a kutyát ezügyben.
Köszi a válaszokat:D
Ma reggel kezdett el sántítani.De tegnap leesett szegény a terasz széléről lehet akkor sérült meg...
először nézd meg, hogy nincs-e a talpába fúródva tüske, kő vagy bármi más. (az ujjai közötti részt is nézd meg)
ha nem látsz semmit, és pár napon belül nem szűnik meg, akkor mindenképpen vidd el állatorvoshoz!