Miért nincs meleg nedves törlőkendő? (beszélgetés)
igazad van, még nekem is textil pelusom volt. csak amikor látom a picifiamon, hogy rossz érzés neki, mikor a kendővel törlöm a bőrét, kellemetlen neki, akkor jogosan tehetem fel a kérdést nem?
ebben a kényelmes világban már bármi előfordulhat,de miért baj, ha az ember szereti a kényelmet, és nem szereti a kellemetlenséget?
egy kutyáét?
ezt hol hallottad?
Jézus. :D Az még ok, h egy babának a popsiját töröljük meleg törlőkendővel, na de egy kutyáét!
Nekem se meleg,se hideg popsitörlővel nem törölgették a fenekemet,sőt textilpelenkám volt annak idején,aztán mégis ittvagyok,és semmi bajom.Ilyen hülyeséget!
Nem is olyan vicces.
Az én menyem is folyton rálehel atörlőkendőre, mielőtt a bébi fenekéhez érintené.
Jogosan felmerülő probléma. Mi sem hideg vízzel mossuk az alsó felünket!
Évi, ez egy vicces téma, jót derülünk rajta. Ne izgasd magad, van,aki nem érti a humort...
én egy tök ártatlan témát dobtam fel.és most kicsit forrónak érzem a hangulatot. csak ha már egy kényelemsebb világban élünk, mint mondjuk tizen-huszon-ötven éve, akkor miért nem lehet probléma a hideg?ez egy nagyon iciri piciri kellemtlenség, vannak ettöl sokkal nagyobb problémák, ahol joggal lehene forróbb a hangulat.
Ilyen extra pl. a torlokendo melegito, amit kulonben en se veszek, csak mondom van, annak akinel problema a hideg.
Nem, en sem hasonlitom persze, csak mondom, minden nelkul lehet elni, de vele jobb:)))
A mosogepet nem hasonlitanam egy torlokendohoz. Mosni lehet olyan szerekkel, amelyek nem artalmasak a borre.
Tenyleg lehet meleg vizbe pelenkat martani, de a pelenkazo sokaknal a szobaban van, vagy nem kozvetlen a csap mellett. Kulonben igaz, torlokendo nelkul is volt elet, mint ahogy mosogep nelkul is, en bevallom megsem szivesen elnek nelkule.
:))!
Nem kérdeztem még tőle, de ígérem,ha elárulja,megosztom veletek.
Sokkal higiéniksabb nem bezélve arról,h nem piszkít össze semmit, főleg nem az én ruhám úszik a vizes wc papírtól v. pelustól.
Ja egyébként tőzsgyökeres szobakutya: törpe uszkár bébi. :)És mindenhová felül, nincs tabu.(kivétel a wc:()
Csupan tettem egy megjegyzest, nekem nem baj, ha kenyelmesebb masnak. Ne magyarazz bele abba, amit irtam.
mondjuk utazásnál is vigyek magammal langyos vizet? jó megoldás a langyos víz is,de csak ha kéznél van.
miért ne tudnánk törlökendö nélkül élni?de ha már egyszer van? és miért baj, ha kényelmesebb?
Erdekes, regen is tisztitottak az emberek a gyerekeik hatsojat, a mai ember pedig mar nem is tud torlokendo nelkul elni. :)
Hú azt a fiam de gyűlölte! :DDD Ráadásul elég nagy baba volt, majd' leszakadt a fél kezem, ahogy tartottam a csap alá.
Amúgy mosható törlőkendőt is lehet használni, pl szétvagdosott pelenka benedvesítve.
Csapkozelben lehet, de gondolom eleg maceras...
Langyos vizzel is meg lehet mosni egy gyerek popsijat.
Mert még senki nem találta fel.
Lehet kapni torlokendo melegitot, az mindig jo melegen tartja oket:))
A lányom már szobatiszta,de a wc-n is ezt használom neki azóta is,meg még mi mindenre jó!Pucolni az arcát,meg a kezét is ezzel szoktam.
Az én kutyám,már amikor volt szobakutyám,nem ült a kedvenc fotelomba úgy.Volt neki sajátja!:)Egyébként nem azon csodálkozom,hogy megpucolják valamivel a kutyát,ez természetes,de lehet,hogy nekem popsitörlő nem jutott volna eszembe.Végül is sokkal gazdaságosabb,mint a nedves wc-papír.
én például szeretem a wc-n is használni, higénikusabb, de kutyust is azzal törölni, hát, végül is az is higénikusabb, föleg ha szoba kutya. képzeld el, séta után bele ül a kedvenc foteledbe "úgy"!
találja már fel végre valaki! A kisfiaim már kinőttek belőle, de a kiskutyámnak én is előszeretettel használom a popsikendőt. Ő is nagyon szereti!! :)
Nekem nagyon jó volt,csak lekaptam amikor kellett,igyekeztem nem elfelejteni visszatenni.Mondjuk én a tetejére tettem,őrlángon ha pöszög a konvektor,az pont jó.Nyáron meg direkt jó volt neki,ha hideg volt.
erre már én is gondoltam.hogy nem próbáltam még ki??? de ténylag rossz a hideg a meleg popsinak
Tedd fűtőtest mellé!Én azt csináltam,a lányka is utálta a hideget.Csak figyelnem kellett,mert a párom hajlamos volt csak úgy feltekerni a konvektort,hogy eszébe sem jutott eltenni a közelből a cuccot.Nem mintha ártott volna vele,csak akkor meg kiszárad,ha nem jól zárod vissza!
További ajánlott fórumok: