Miért nevezik az autó ablaküvegét szélvédőnek? (tudásbázis)
Azt jelenti. Állandó határozós szóösszetétel. :)))
Az összetett szó jelentése nem feltétlenül a tagok jelentésének összege. Ha a RENDŐRGYILKOS a rendőrt gyilkolja meg, akkor a RABLÓGYILKOS a rablót?! :o)
felvert kő miatt fizettek?:O
elèg amatőr dolog.. mondjuk veled szemben...;D
elképzeltelek szanaszét álló, kócos drótfriurával:D
(pedig mondjuk nem is láttalak)
durva dolgok ezek...
halásznak a leve..meg még a gulyásnak is..
szerintem ilyen dolgokat nem is főzök többet:D
Hogyhogy miért? Este tört be.
De a határon is simán átengedtek. Senki nem szólt semmit. Na még a yard baszogatása kellett volna a széltépte idegeimnek. :P
Ha van bicikli út lehet azt választanám én is.
Bár annyira nem vagyok hozzászokva, hogy néhány km-es tekerés után úgy járnak maguktól a lábaim, mint Komár Lászlónak a Táncoló fekete lakkcipők előadása közben :-))
Miért éjjel jöttél?
Mondjuk nappal biztos azonnal lekapcsoltak volna és a forgalmit einstandolták volna. Szóval lehet, hogy baromságot kérdeztem.
Áááá...ez egy teljesen hétköznapi csoda
ilyesmi a bkv járatain nap mint nap előfordul
télen nincs fűtés, viszont nyáron 30 fokban egyszerűen magától bekapcsolódik, még akkor is, ha elvileg nem most lenne aktuális
az összes busz is csodamasina:D
Az sem rossz. :DD
Ja, és azt az apró, de nem elhanyagolható részletet még nem is mondtam, hogy természetesen éjszaka jöttem haza.
További ajánlott fórumok:
- Társasági összejöveteleken az emberek a WC-t miért úgy keresik és nevezik hogy mosdó?
- Parkolás után volt egy kis cetli a szélvédőn, hogy feljelentettek tiltott helyen várakozásért, semmi pecsét, vagy ilyesmi. Hivatalos lehet?
- Hogyan lehet a zománcfestéket az ablaküvegről letakarítani?
- Hogyan lehet lemosni a műhót az ablaküvegről, gyorsan és egyszerűen?
- Mivel lehet jól festeni ablaküvegre?
- Hangszigetelésre kutyaugatás és gyerekzsivaj ellen elég ha csak az ablaküveget cseréltetem ki fakeretes nyílászáróban?