Miért nem veszik el az étkezési jegyet a boltban, amit eddig elfogadtak? (tudásbázis)
Melegutalványt adnak mostantól,dupláját mint eddig a hideg volt és mákom van,mert a husiboltban elveszik egy darabig.Kérdés meddig!
Tegnap volt a híradóban, hogy kimondottan csak azok a helyek fogadják el a meleg utalványokat akik kifőzdék, látvány pékség és hasonlók, most a miniszterhez fordultak.
Kíváncsi vagyok mit lépnek ez ügyben.
Ha olyan jegyet vesz el az eladó, amit a bolt hivatalosan nem vált be, levonják a jegy összegét a béréből. Ha túl sokat vált be, akkor fizetést se kap, sőt még ő tartozik a boltnak. Nem véletlen, hogy félnek szerencsétlenek. A lányomat ennél kevesebbért rúgták ki karácsony előtt.
Valóban, most már nem minden helyen fogadják el. De pont Te írtad, hogy a másik eladó meg elfgoadta... :D
Na ebben tökéletesen egyetértek veled !!!!!! Sajnos, ma nem az eladó van a vevőért, hanem éppen fordítva !!!!! Ha mersz valami után érdeklődni, ami hozzátartozna a munkaköréhez, úgy felháborodik hogy inkább elkerülöd legközelebb még a boltot is !!!!! És, tényleg kap fizetést :)
Én nem parázok,nincs miért!
csak megint jött egy okos,aki oktat,valószinű nem olvasta el a fórumot végig!
Ugyanis akkor tudná,hogy január 1-töl nagy változások vannak ezzel kapcsolatban és nem mindenhol veszik el ahol eddig elvették!Szal a neten érdemes szétnézni!
szerintem akkor kellett volna cselekedned amikor "hülyére vettek", már bocs, de így utólag felesleges ezen a témán lovagolni. amúgy meg ha láttad, hogy a matrica is kint van... tök egyértelmű a szitu!
a pénztárosnak tök mindegy, ő megkapja a saját kis bérét amúgy is.
azt mondtad 2010 év végéig jó, akkor meg mit parázol?
Ugy tűnik lecsúsztam a panaszról vagy valaki megelőzött,mert kirúgták a csajt!
Dehogynem, szólj ! Ilyen nincs, hogy egyik nap jó, másik nap nem !!!!! Én is jártam így már, a pénztárossal volt gond !
Ma mondták nálunk az ÁBC-be, hogy csak január 31-ig fogadják el a melegétel-utalványt.
Jelzem tegnap elvették azt amit a múltkor nem!Még most se szóljak a főnöknek?
A Coop üzletekben most vacakolnak a melegétel-utalvánnyal. Azt mondták, csak átmeneti ez az állapot.
Nálunk szinte minden más élelmiszerboltban elfogadják, Tesco-ban, Lidl-ben viszont nem.
Ezt mondom én is! Sajnos az emberek nagy része folyton ellenségeskedik, pedig sehova nem vezet!
Az is lehet, hogy tényleg megszüntette a bolt a szerződést, csak kint maradt a matrica, majd ha legközelebb mész, azért kérdezd meg újra!
mi nálunk a ukiban csak egy félét fogadunk el, az enni kék-et, de ebből is csak a kék színűt, ami a hideg étkeztetésre használható. Idén is csak ez lesz amit elfogadunk. Ez van, de mi vissza adhatunk belölle.
Nem kell mindjárt kirúgatásra gondolni, ha beváltja Neked a másik pénztáros, említés nélkül ne hagyd azt, aki nem váltotta be, de sztem nem kell ellenségeskedni! (Privát vélemény)
Pontosan ez a probléma...más szemében a szálkát is észreveszik, a sajátjukban a gerendát se!
Te emberekkel dolgozol? Mindenki tévedhet!
Büszke lehet magára az az ember, aki elmondja, hogy ő rugatott ki valakit! Jó érzéssel tölt el???
a mai világban?miért ne?Ha nem végzi rendesen a dolgát,mert nincs kedve,van a helyére100 másik!
Gratulálok! egy ilyen miatt legyen valaki állástalan? Hm...
Bocsánat,most láttam,hogy amire én gondolok te is azt írtad.
Lehet,hogy azért,mert rájött,hogy anyagilag rosszabbul jár,ha valaki étkezésijeggyel fizet,mivel ha a vállalkozó elmegy beváltatni 1000ft-ból csak 900ft körül kap készhez.
Hát igen!Karácsonyra kaptuk,nem keveset,rajta van élelmiszer..és hihetetlen,,de akárhogy nézem 2010 dec.31ig jó:)Jól megszivatott a csajszi akkor,és 10éve odajárok vásárolni,lehet a fönökkel kéne beszélni,hogy ez mi volt!
Mi is dec 31-én kaptuk meg,és volt benne ami aznap már lejárt. Még jó ,hogy megnéztük,másnap már nem vették volna el...
Biztosan nem rúgják ki, de gondolj csak bele, hogy esetleg olyan családdal is eljátsza ezt, ahol igenis fontos része a kasszának az étkezési utalvány.
akkor meg megérdemli...elvégre ez a munkája, nem??
szépis lenen ha én a hajléktalant az utcáán hagynám, mert épp nincs kedvem hozzá://
nem fogják..de az is lehet, hogy rendszeresen megjátsza ezt...
És ha kirúgják én miattam,?
Nagyon úgy tűnik, hogy ez a boltos egyéni akciója volt. Próbáld meg egy másik pénztárosnál. Akkor kiderül, hogy mi történt szombat óta.
További ajánlott fórumok: