Felajánlotta, hogy segít, a pénzt elfogadta, de a segítség sehol! Ilyenkor mi a teendő? (beszélgetés)
nagyon sajnálom hogy csalódnod kellett.én is foglalkozom mágiával,és jóslással,de nálam a vendég a szempont.olvastam a hozzá szólásokat.és szomorúan látom hogy egy kalap alá vesznek mindenkit.nem az a baj hogy
jósnőhöz fordultál,hanem az hogy olyanhoz mentél aki
pénzt kért érte,gondolom nem is keveset.ha leírod nekem hogy mi a baj én megpróbálok neked tanácsot adni.az már tőled függ hogy megfogadod,vagy sem.és ez pénzedbe sem fog kerülni.
Kedves első hozzászóló!
Megkérlek tégedet ne legyél hiszékeny és ilyenekre ne adjál pénzt senkinek, mert amint írtad pórul jártál és a kiadott összeget sohasem fogod visszakapni, ha csak fel nem jelented ezek inkább általában arra utaznak minél több kuncsaftot károsítsanak meg. Egy másik eset az meg úgy történt egy nő aki egyedül neveli két gyermekét a piramis játék végett vesztette el a lakását és a az otthona ára is oda lett. A mai világban nagyon kell vigyázni. Remélem okultál ebből és soha semmiféle gyanús ügyletbe ne menjél bele. Ebben az országban rengeteg a szélhámos és ez az ilyen helytelen tevékenység számukra virágzó üzletet jelent. Üdvözlettel: Ágnes
Inkább azt írd le, mi a problémád, és ingyen adunk neked tanácsot!
Ilyen hülyeségekre meg ne költsd a pénzed!
Mennyi volt a tanulópénz?
Többiek, aztán nem megkövezni a fórumindítót. Sajnos sokan, más szituációban is fizettünk már tanulópénzt. Ő most ebben a helyzetben. :(
Olyan látóhoz kell menni, akit sokan ajánlanak, és nem reklámozza magát sehol. Kapásból ismerek kettőt. :)
Ez most komoly?
A XXI. században hókusz-pókusszal akarod megoldani a dolgaidat?! Inkább nem mondok semmi többet...
Ezt hívják tanuló pénznek!
Legközelebb ne jósnőhöz fordulj,hanem a barátaidhoz,vagy a szüleidhez.
Egyébként meg sajnos nem tehetsz semmit!
Ha nincs róla szerződés, akkor jogi úton nem tudod visszakövetelni a pénzt.
Feljelentést akkor lenne érdemes tenni, ha többen is megkárosultak a jósnő által, és szintén tennének feljelentést, mert akkor kivizsgálnák az ügyet!
További ajánlott fórumok:
- Mi a teendő ilyenkor?
- Összetörtem a higanyos lázmérőt! Mi ilyenkor a teendő?
- 1, 5 éves kisfiamnak nagyon sárga a foga, mi a teendő ilyenkor?
- Haspuffadás, mi a teendő ilyenkor?
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Adóvisszatérítés? Ilyenkor ez a levél azt jelenti, hogy elfogadták és jóváírják?