Ti hogy reagáltatok volna? Elfogadtátok volna a meghívást? (beszélgetős fórum)
Szia!
Ha vonzódsz hozzá,akkor igen a helyedben én elmentem volna vele. Igaz én annak a híve vagyok, hogy inkább tegyem meg, mint, hogy bánjam, hogy nem.
A szituációt úgy érzem rosszul reagáltad le,ezért ő megbántódott. Valószínű neki is vannak érzései irántad,ezért ő is rosszul reagált!
Ha van kedved, menj el vele, hisz azt írtad ,hogy régóta ismered és kedveled, sőt vonzódsz hozzá!
Ha nem szeretnél menni, akkor csak beszéld meg vele, mert ilyen butaságon nem bukhat el a kapcsolatotok.
Minden napból ki kell hozni a legjobbat. :)
Az én véleményem, hogy akárhogy is döntesz, légy ott és beszéljétek meg.
Csak egy kérdés, mert én ilyen kis kíváncsi vagyok?
Ha becsajozik,akkor mit fogsz érezni? Örökké csak nem várhat...
"Pedig egy alapos... khm... wellnessezéstől..."
itt mire gondolhatott Panka néni?
Biztos valami malacság..-)))
Nem mennék.
Ha meghív valahová, ez egy tervezési folyamat, megbeszéljük, egyeztetünk. Ilyen utolsó percben bedobós, duzzogós programot kisfiúk csinálnak, arra kapható laza nőcskékkel.
Elmehetsz, de erre számíts.
Szerintem ha alapból az volt neked az evidens, hogy viccel, akkor közel nem vagytok olyan kapcsolatban, akivel én wellness hétvégére elmennék.
Azt sem hiszem, hogy valaki lefoglal egy utat úgy, hogy nem tudja kivel megy. Tehát vagy le sem volt foglalva, vagy valaki másnak szánta ezt az egészet, te meg jó lettél volna pótléknak.
Szinte csak férfi barátaim vannak, de egyikkel sem mennék kettesben egy hotelba, össze sem hasonlítható azzal, hogy elmegyek velük "csavarogni".
Ha meg ezen a szituáción megsértődik, akkor sosem volt a barátod.
Ja, és véletlen sem lennék ott 4-kor a munkahelyén...
Nem kellett volna kinevetni,,azon megbántódott és nyilván rosszul reagált.
Ezekután nem biztos hogy jó lenne elfogadni,kétes a kimenetel.
Ez egy zsarolo ultimatum. Igy nem. Ilyen embertol jobb tavol maradni.
Ha tenyleg laza felajanlas lett volna, es ki tudja mi lesz, siman! Mentem en mar el Ausztriaba kasziozni, es hajnalban az elagazas elott azt mondtam: de hianyzik a Balaton! A valasz az volt, menjunk, a kovetkezo ket napban en is szabad leszek. Rohogtem rajta egy jot, de tenyleg arra vette az iranyt.
Es elmentunk balatonozni. A strand kornyeken nem arultak furdoruhat, papucdot sem, ugyhogy fekete bugyiban meg ott vasarolt sotet ingben usztam es mezitlabaztam. Meg valami random szallodaban voltunk. Es ez alkalommal semmi nem volt koztunk, csak egy agyban aludtunk.
Igy egy orok emlek mindkettonknek. Es tok szabadon.
De az, amit irsz, gaz.
Van egy férfi ismerősöm. Elég régóta ismerjük egymást. Hogy őszinte legyek szexuálisan is vonzódom hozzá, de nagyon jól ki is jövünk.
A mai beszélgetés folyamán felvetette az ötletet, hogy kísérjem el őt pénteken egy wellness hétvégére. Azt mondta, hogy lefoglalta már 2 embernek, és gondolta, hogy először engem kérdez meg, hogy nincs-e kedvem el kísérni őt. Hozzátette, hogy barátként kéri, nem kell párként menjünk, mert tudja, hogy én nem szeretnék kapcsolatot. Érezzük jól magunkat, pár napot eltöltünk együtt, senki nem ismer minket, senki nem zavar minket, lazulunk, kikapcsolódunk és lesz, ami lesz.
Miután elmondta ezt az egészet azt hittem, csak viccel és úgy is kezeltem ezt az egészet, mintha vicc lenne.
De nem volt az. Nevetni kezdtem, hozzátettem, hogy menjen már, ne szivasson, és nagyon megbántottam. Ezután persze ő is kiakadt. Nekem állt, hogy ennyire se vagyok képes még barátként se, bezzeg más ismerőseimmel tudok menni össze-vissza csavarogni. Majd azzal zárta le a beszélgetést, hogy ha holnap estig meggondolom magamat, akkor 4 órakor legyek ott a munkahelyénél, ha pedig nem, akkor soha többé ne keressük egymást, mert nála ez volt az utolsó csepp.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
- Miért nem veszik el az étkezési jegyet a boltban, amit eddig elfogadtak?
- Eddig elfogadtam és szelektíven intéztem a szemetet!
- Felajánlotta, hogy segít, a pénzt elfogadta, de a segítség sehol! Ilyenkor mi a teendő?
- Két meghívást kaptam. Melyik szilveszteri buliba menjek?
- Ti hogyan kezdtétek a mellétáplálást? Tápszeres a fiam és öklendezik a gyümölcstől. Most beleraktam a tápszerbe és üvegből elfogadta.Ez gáz?