Miért nem vagyok még ennyi idő után sem túl Rajta? (beszélgetés)
Fuuu, szerintem viszont nagyon is megtud változni egy férfi 4 év alatt, leginkább ebbe a korba!
Ellégé nagy bajba lennénk, ha a férfiak ugyan azzon a szinten stagnálnának, mint ahol leragadtak 20 évesen :D
De ha csak magamra nézek, és összehasonlítom, hogy most 22 évesen és 18 évesen mi volt fontos, milyen volt a személyiségem...
Egy ember maximum külsőleg változik meg, belsőleg meg csak egy kicsit. Talán mélyebb lesz az idők folyamán. De úgy vélem, hogy azok a tulajdonságot amiért egykor beleszeretett a másikba-azok ugyan úgy most is megvannak.
+ egy ember nem tud kibujni a bőréből.
Szerintem az első igazi szerelmén sosem lesz túl igazán az ember. Néha eszedbe jut, ennyi. És ez nem jelenti azt, hogy nem szereted a barátodat.
Ha boldog vagy vele, nincs semmi gond:)
Persze nem tudom, mennyire nem vagy túl rajta. Ha ez ilyen "első szerelem", mindig benned marad legbelül.
Valószínűleg, ha találkoznál vele, rájönnél, hogy már nem az, akit régen szerettél és már nem is akarnál vele lenni, inkább az emlék fáj néha.
Lehet, hogy ő sincs még tul rajtad, nem?
Szerintem ilyenkor a legjobb az lenne, ha találkoznál vele, lehet, hogy még van egy tisztáztlan ügyetek, vagy valami, ami miatt nem tudod elfelejteni...
Meg tudod, az idő sok mindent megszépít, meg azért 4 év alatt sok változáson megy át ember, már valószinüleg nem is ugyan az, mint akibe te beleszerettél. Sőt, lehet, hogy már csak idealizálod. Egy találkozás vele kicsit vissza hozhat a realitásba :D
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Csak én vagyok ennyire hülye?
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd?
- Ha a vízdíjjal el vagyok maradva, mennyi idő után korlátozzák a szolgáltatást?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?