Miért nem vagyok képes erről beszélni? (beszélgetés)
..legyen az akaratod szerint.
S lám máris itt a probléma amire már segítséget kértél, és ez csak az eleje
Nem tudom milyen korosztályhoz tartozol de mindenképp bonyolult kapcsolatba kezdtél.
Én tuti semelyik életszakaszomban nem kezdtem volna három gyerekes apával kapcsolatot.
Az ne ábrándozzon nyaralásról akinek a rávaló nincs a zsebébe.
Lehet kritizálni,3 gyerekes apának sok gondja akadhat:láthatás,anyagiak stb
Nekem az volt a nagy áttörés, hogy a férjem annyira a másik felem volt, annyira meg akartuk ismertetni magunkat a másikkal, hogy végre ki tudtam mondani olyanokat, hogy "ez bennem kellemetlen emléket ébreszt, mert..." vagy hogy "ez rosszul esett nekem!"...
Egyszerű mondatok, de nehéz először kimondani. Mégis egy igazi kapcsolatban fontosak.
Egy párkapcsolatban szerintem mindkét félnek őszintének kell(ene) lennie egymással, mert csak így működhet hosszútávon.
Sokszor ott rontottam el a kapcsolataimat, hogy azt gondoltam, hogy a pasinak tudnia kell, hogy engem mi bánt, vagy mivel bántott meg. Persze fogalmuk sem volt. Engem meg ez még jobban zavart.
Szerintem ülj le vele beszélni, és a reakcióiból sok mindent le lehet szűrni. Ha ez odáig fajulna, hogy kiábrándulj belőle, akkor nincs miről beszélni.
Ja, az ilyen ki szok menni a fejböl
Visszanyalt a málnafagyi :)
B.nőm szeretett volna egy lapos tv-t. , hogy vegyem meg mert én értek hozzá
Megvettem és mondtam hogy fizetem a felét, mert...
Szó nélkül, nem elfelejtve kérte bankszámlám és utalta
Az ilyen nem megy ki az ember fejéböl csak úgy
Oké, akkor:
"Ne haragudj, én érzem magam rosszul, hogy szóbahozom, de mi lesz a nyaraláspénzzel?"
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha ugy éreznéd, h. a párod nem teljesen őszinte veled, viszont ha próbálsz erről beszélni akkor nem érti mi a bajd?
- Mentett kutya, ha itthon vagyok jól viselkedik. 1 órára elmentem, felugrált minden szekrényre, mint a macskák. Erről hogy szokik le?
- Hogy lehet erről a kellemetlenségről őszintén beszélni...?
- Mit gondoltok erről az írásról? Kezdő vagyok. Szóval legyetek elnézőbbek a hibákkal kapcsolatban.
- Mit tegyek ha párom nem akar erről beszélni?
- Képtelen vagyok beszélni anyukámmal. 16 évesen magamra...