Miért nem tudom telepíteni a Windows 7-et a gépemre? (tudásbázis)
ja. vagy egyszerűen a topiklistánál megnyomja a "végére" gombot, és azokra válaszol.
kicsit idegesítő, mikor csak ezekkel a régiekkel van tele a lista eleje.
na, sok értelme volt felhozni a süllyesztőből ezt a fórumot... :S
értem én, hogy az a mániád, hogy ezer éves kérdésekre válaszolgatsz, és ezzel felhozod őket a lista elejére, de ha már ezt teszed, nem lehetne, hogy az abszolút irreleváns dolgokat próbálod kikerülni?
Ja, 8 éves!
Ez neked műszaki adat?
A hardverét tetted volna ide. Mostmár hagyd, nem érdekel!
Arcodbol vegyél vissza elöször is!
Semmiféle vagdalkozás nem volt, a tapasztalatomat irtam le
1Gb RAM 1.8MHz laptop WIN7 és 2.6MHz 1Gb ram asztali gép
Tehát a laptopon is könnyedén megy a WIN7 pedig gyengébb a procija
Amúgy tudod hogy mikor dobta a hibakódot a topiknyitó gépe
Ha nem akkormeg?
Igaz a 10-es béta, de ugyanezt irta a Microsoft a WIN8-9re is
Keressél csak rá!
Nem szünt meg a frisités, illetve minden korábbi letölthető
Xp nem lesz instabilabb, nem fog szétesni. Most már a WIN 10-hez is kiadtak nagyon sürgős javitást mert máris hibás, támadható
A WIN7-hez nem kell erősebb gép mint az XP-hez
Saját tapasztalat
A kérdés az hogy mikor dobja ezt a hibakódot telepítés?
Szeretem amikor félinfókat adnak csak meg.
Ha lassú a gépe jobb az xp. Amúgy tényleg a win7 az eddigi legjobb oprendszerük. XP-t is szerettem, de eljárt felette az idő. Officból viszont a hajam tépem ettől a szalagos menütől. Még mindig 2003-ast használok:)
PC alkatrészekhez értesz?
Nézdd meg itt,VideoSmart - Élethű válaszok
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet widows 7-et törölni és xp-t telepíteni? Jelenleg windows 7 van rajta, de nem enged törlést sem régebbi verzió feltelepítését.
- Rtl most...Silverlightet nem tudom telepíteni:( Ti tudtok ott nézni műsort?
- Hogyan lehet a gépemre új betűkészletet telepíteni?
- Ha a Windows 7 frissült 10-re és később újra kell telepíteni a rendszert, honnan tudom újra a 10-est feltenni?
- Adobe flash playert akarok telepíteni a gépemre, nagyon nem értek hozzá, és nem tudom megnyitni ezt: flashplayer. xpt, tud valaki segíteni?
- Windows 7-es op.rendszerre szeretnék telepíteni Hp DeskJet 840c tipusú nyomtató illesztő programot.A számítógép mért nem ismeri fel?