Miért nem tudom lecserélni a naplóm egyik képét egy másikra? (tudásbázis)
Szia!
Örülök, hogy Neked is sikerült. Már nem is volt értelmetlen elindítani ezt a témát.
Én is örülök, hogy végre megoldódott a problémám.
Neked is jó éjt, és szép álmokat.
Kedves Lady Blakeney :)
Sikerült, két régebbi képet fordított időrendbe kellett tennem és sikerült, valóban, ki kell kapcsolni hozzá a gépet:)
Köszönöm szépen a segítséged:)
Jó éjszakát kívánok, üdv.: Fiti
Megkeresed azt a naplóbejegyzést, ahol módosítani szeretnéd a képet. Módosít - Tallóz - Ment. Ezek után jelentkezz ki a Hoxa-ról, majd kapcsold ki a számítógépedet. Ha visszakapcsolod, elméletileg már az új képet kell találnod a naplódban.
Írj, hogy sikerült-e.
GYŐZELEM!!!
Végre sikerült a képcsere. Most kijelentkeztem és újra kikapcsoltam a gépet, és láss csodát, az új kép került be.
Kitartás mindenkinek! Előbb-utóbb sikerülni fog!
Hát ez az!
Nem lehet, hogy nálam valami be van állítva a böngészőbe, aminek nem kellene?
Szerettem volna csinálni,de pont ezért hagytam inkább a régi képet,mert az a bejegyzés új bejegyzésként aktualitását vesztette volna.
Csak simán képet cserélni nekem sem sikerült még soha!
Hát akkor ez nem jó megoldás.
Akkor mások miért látják a módosított képet? Én meg miért nem?
az 5-ös hsz.-ban ott a válasz :-)
sajnos nem a régi helyre kerül
Köszi. Még valamit kérdeznék. Ha törlöm, majd újra írom, akkor ugyanoda kerül be ahol eddig volt, vagy a végére teszi a következő helyre. Én még soha nem csináltam ilyen törlést, ezért nem értek hozzá.
Egyébiránt én már módosítottam képet egyszer, akkor nem kellett törölnöm, simán sikerült.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom elérni, hogy ne olvassák olyan sokan a naplómat?
- Ha nem szeretném, hogy mások olvassák a naplómat, le tudom tiltani valahogy?
- Hogyan tudom törölni a naplómat?
- Hogy tudom törölni az egyik naplómat?
- Asztali PC-m haldoklik, lecserélném, de nem tudom melyiket éri meg! Ismét asztalit vagy laptopot? (Laptopot max. az udvarra vinném ki.)
- Valaki ismer olyan progit, amiben a képeket tudom cserélgetni? Fejeket cserélni egyik képből a másikra?